Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 22, 2010, 11:47:57 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Fatih ile Napolyon arasındaki fark  (Okunma Sayısı 559 defa)
zaman_1453
araştırmacı

« : Ekim 31, 2005, 10:36:50 pm »

Fatih ile Napolyon arasındaki fark  

Hayattayken Kuzey Afrika ve Avrupa'da Fransız ordularına komutanlık yapıp başarılar  sağlamış olan Napolyon, Saint Helene adasında tutukluyken kendisine askeri deha  olduğunu söyleyip iltifat eden ve senden daha büyük bir komutan var mı? Şeklinde soru soran birine su cevabı vermiştir:

"Komutan deyince aklıma Fatih Sultan Mehmet geliyor.Onun yanında benim ismim bile anılamaz çünkü o fethettiği yerleri kendisinden sonrakilere devretme becerisini göstermiştir. Ben ise fethettiğim yerlerin elden çıktığını sağlığımda görmüş bir bedbahtım. Fransa'nın çocuklarının ölümüne sebep  oldum sadece. Zafer Fatih'in yaptığı gibi fethettiği yeri yurt yapmakla olur,"
Moderatöre Bildir   Logged

“Yüce ve mübârek bulunan Allah(cc), sizin üzerinize ramazan orucunu farz kıldı.
Bende onun gecelerinde terâvîh için kâim olmayı sünnet kıldım. Kim farziyyetine inanarak onun orucunu tutar ve sevâbını ümîd ederek ( teravih namazını kılmaya) kâim olursa, annesinden dünyaya geldiği gün gibi günahlarından (arınıp selâmete) çıkar”
GEZGİN
araştırmacı

« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2005, 12:38:59 am »

Alıntı sahibi: "zaman_1453"
Fatih ile Napolyon arasındaki fark  
. Zafer Fatih'in yaptığı gibi fethettiği yeri yurt yapmakla olur,"

Moderatöre Bildir   Logged

An oluyor bir garip hisse kapılıyorum...
Ben bu sefil dünyada acep ne arıyorum?'..........
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Anne ile Baba Arasındaki Fark :) MİZAH KÖŞEMİZ Himmet 3 740 Son Mesaj Kasım 21, 2008, 07:17:25 pm
Gönderen: duha
Mutlular ile mutsuzlar arasındaki fark KİŞİSEL GELİŞİM Tuğra 3 862 Son Mesaj Kasım 20, 2008, 09:22:37 pm
Gönderen: elzem
Zenginle Ve Dar Gelirli Arasındaki Fark SAĞLIKLI YAŞAM Tuğra 0 340 Son Mesaj Aralık 09, 2008, 01:33:46 am
Gönderen: Tuğra
İslâm ve İslâmcılık Arasındaki Fark İSLAM-GENEL 33.yıldız 0 142 Son Mesaj Ekim 10, 2009, 10:30:41 pm
Gönderen: 33.yıldız
Kelime-i tevhid ve kelime-i şahadet arasındaki fark nedir? İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI nirvana 4 319 Son Mesaj Ekim 31, 2009, 12:03:02 am
Gönderen: nirvana
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM