Eymen
aktif okur

|
 |
« : Ağustos 28, 2008, 08:02:45 ÖS » |
|
|
Benim rabbimden başka sahibim yok. Senden gelecek hayra inan ki karnım tok. Var git ey yalan dünya seninle işim yok.
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2008, 09:57:52 ÖÖ » |
|
Aylık Tarih,İlim ve Kültür Dergisi " YEDİKITA " Ç I K T I ......... Birinci sayısı Eylül Ayı itibariyle hizmetinizdedir. Abonelik ve irtibat için no : 0 212 657 88 00 İlk sayısı için 62000 siparişi bulunan dergimiz YEDİKITA'nın tüm ülke geneline sevkiyatı başlamıştır. Alakanıza şimdiden teşekkür ederiz. Derginin fiyatı 5 ytl olup yıllık aboneliği 50 ytldir.
|
Haydi... Gelin Nuh'un Gemisine.......
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2008, 11:04:49 ÖÖ » |
|
tesekkürler kardesim yabanci ülkelerde yasayan kardeslerimiz nasil yararlanacak bilgisi olan varmi acaba?mesala ben almanya
|
kardesinin yüzüne gülümsemen senin icin sadakadir iyilik ile emretmen sadakadir:
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2008, 11:26:20 ÖÖ » |
|
Tarihman kardeşim verdiğiniz numarayı aradım, Fazilet Neşriyat'ın santralden 7 tuşlayıp dergi yetkilisine ulaşamadık,santral görevlisi başka bir bölümdeki kişiyle görüştürdü,bugün dağıtımlar başlamış, her dergi içinde abonelik formu varmış,abonelik formlarını buraya çıktılayabilir misiniz, İstanbul dışı yaşayanlar için internetten abonelik mümkün mü?  razı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2008, 07:32:08 ÖS » |
|
Teşekkür ederiz Tuğra kardeşim, verdiğiniz bilgi doğrultusunda 1 yıllık abone olduk.Emeği geçenlerden  razı olsun.
|
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2008, 08:25:12 ÖS » |
|
bende üye oldum.ama kabul edilirmi bilemem.yurt disina gönderirlermi acaba?
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
azizistanbul
okur
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2008, 05:28:30 ÖS » |
|
dergi çok çok güzel ama biraz güncel mevzuularda olsa nasıl olur.
|
|
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2008, 12:21:29 ÖS » |
|
dergi çok çok güzel ama biraz güncel mevzuularda olsa nasıl olur.
Güncellik derken; Târihte Ramazân-ı Şerifler Ramazân-ı Şerîf’te Sarayda Kurulan İlim Meclisi: Huzûr-ı Hümâyûn Dersleri Hırka-i Saâdet’in Dört Asır Devam Eden Ziyâret Merâsimi gibi konular tam da Ramazan Ayında çıkarılan bu derginin güncel konulara yer verceğine işaret ediyor gibi. Ekibe  kolaylıklar versin inşAllah...
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2008, 12:55:23 ÖS » |
|
bir okuyalım hele kimler yazıyor,kardeşlerimiz tavsiye ediyorsa mesele yok.
|
|
|
|
|
Nur-u evveL
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2008, 03:12:32 ÖS » |
|
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
SRDROGLU
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2008, 01:27:44 ÖÖ » |
|
İlk Sayısını hemen aldım. Baskısı mükemmel. Ciddi konuları işlemişler. İlmi bir dergi. Şimdilik TARİH agırlıklı görülüyor. İlim ve Kültür de işlenmeli. AYRICA - EDEBİYAT ve Bilhassa EGİTİM Konuları da etraflıca işlenirse mümekkel olur. SABIRLA BEKLİYORUZ. NOT: Yazı Yazanların, GÖREVLERİ ve ÜNVANLARI DA MUTLAKA YAZILMALI . Kimin yazılarını okuyoruz, okuyucu elbette merak eder. Diger ciddi dergilerde hep var. 
|
Ahmet SERDAROGLU
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 03:23:32 ÖÖ » |
|
Dergileri çok özlemiştik.Teşekkürler çok güzel bir haber 
|
Mescidi Nebevi'de ayakkabısını kaybeden çocuk Öyle kaybetmeler var ki bulmak yok sonraları... Medine-i Münevvere'de bulunması gerekeni bulduysan kaybetme onu. Çünkü O varsa herşey var...
|
|
|
fat-oğlu
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 19, 2008, 09:33:10 ÖS » |
|
arkadaşlar "mezhepsiler (m. demirtaş) " ve "zaman değerlendirmesi (yaşar değirmenci)" bu kitaplara nasıl ulaşabilirim.
|
|
|
|
|
Mezher
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2008, 03:44:17 ÖS » |
|
Tarihi,güvenilir merciden öğrenme şansını elde ettik.Hayırlı olsun inş.
|
|
|
|
|
kem68
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2008, 11:41:37 ÖS » |
|
s.a. arkadaşlar.. ben hem obone oluyorum hemde talebe kardeşlerime abone olmaları noktasında tavsiyelerde bulunuyorum. hakikaten çok güzel bir dergi olmuş. hazırlayanlardan  razı olsun. bilhassa HOCAM AHMET UÇAR2ın yazısını zevkle okudum. bu arada Ahmet SERDAROGLU kardeşimin yorumlarınıda dikkate almak lazım. selamlar.
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 09, 2008, 11:02:36 ÖÖ » |
|
Dün akşam elime YEDİKITA dergisinin 2. sayısı geçti.
Genelde tarih ağırlıklı olsada,çok güzel konular alınmış.
İmam-ı Rabbani hz.den de bahsedilmiş.kabri şeriflerinin resmide var.
Son sahifelerinde okul öncesi dönemle ilğili güzel yazı var.
Ve ilgi alanım,AbdülhamiD han hz,nin ağalarından,Nadir ağa anlatılmış.
TABİKİ ABONE OLDUK…kardeşlerime tavsiyemizdir.mutlaka ulaşılmalı
Dergimize.www.yedikıta.com.tr
|
|
|
|
|
Nigah
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 11, 2008, 04:41:09 ÖS » |
|
Bir dergim olsa...Kartal gibi...Yedikıtayı tarassut etse...Ve adı YEDİKITA olsa.. Gerçekten tavsiye edilecek ve yıllarca arşivlerde saklanacak güzel konular var.
|
Kul hayatta neye düşkünse, rûhunu o hal üzere teslim eder.” (Rabî bin Haysem Rh.A.) “
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 11, 2008, 05:22:55 ÖS » |
|
Bir dergim olsa...Kartal gibi...Yedikıtayı tarassut etse...Ve adı YEDİKITA olsa.. Gerçekten tavsiye edilecek ve yıllarca arşivlerde saklanacak güzel konular var.
|
|
|
|
|
alanyasultanı
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 11, 2008, 10:36:01 ÖS » |
|
Şu anda ikinci basımını okuyorum. Emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederim. En kısa zamanda çanakkale isimli eseride inş okumak istiyorum....
|
Ruhun sururu Cesedin ızdırabını unutturur...........
|
|
|
|