|
Fatihan
|
 |
« : Eylül 12, 2007, 04:53:52 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTüm üyelerimizin Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun.
En güzel biçimde istifade edebilmek temennisiyle...Fatihan
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2007, 05:17:33 pm » |
|
Sizlerinde ve tüm Sadakat üyelerinin Ramazanı şerifi mubarek olsun...feyzinden berakatından müstefid olamyı nasip etsin mevla...
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2007, 06:18:30 pm » |
|
Sizlerinde ve tüm Sadakat üyelerinin Ramazanı şerifi mubarek olsun...feyzinden berakatından müstefid olamyı nasip etsin mevla...
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2007, 06:18:31 pm » |
|
Amin Fatihan Kardeşim. Sadakat üyelerinin ve Tüm islam Aleminin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. Akan Müslüman kanının son bulması temennilerimle.
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2007, 08:09:15 pm » |
|
Amin Fatihan Kardeşim. Sadakat üyelerinin ve Tüm islam Aleminin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. Akan Müslüman kanının son bulması temennilerimle.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2007, 03:50:53 am » |
|
Tüm üyelerimizin Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun.
En güzel biçimde istifade edebilmek temennisiyle...
Fatihan
Amin.. aynı dilek ve temennilerle Allahrazı olsun kardeşim
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
uhra
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2007, 11:09:32 am » |
|
|
|
|
|
|
aşk hamalı
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2008, 01:44:07 pm » |
|
Müminleri Cennete Çiçek Gibi Açtıran
Tüm Mevsimlerin En Baharı, Nevbaharı Geliyor! Ramazan-ı Şerif Geliyor... Gözümüze Aydınlık, Gönlümüze Nur Geliyor! Sefa Veriyor, Hoş Geliyor! Şehr-ü Ramazan Geliyor!
|
|
|
|
|
t_evladi
okur
İstanbul Aşığı
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 29, 2008, 03:00:01 pm » |
|
inşAllah Rabbim bu Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla geçirmeyi, sonunda da günahlarımızdan arınmış bir şekilde çıkmayı nasip eder...
|
"Ya Rabia: Olur mu bir gönülde iki Leyla? Olur bir gönülde bir Leyla. O da Hazreti Mevla."
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2008, 03:56:22 am » |
|
inşAllah Rabbim bu Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla geçirmeyi, sonunda da günahlarımızdan arınmış bir şekilde çıkmayı nasip eder...
Amin...
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
aet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2008, 10:40:58 am » |
|
amin
|
|
|
|
|
ebruli
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2008, 07:48:10 pm » |
|
tüm müslüman kardeşlerimizin ramazan-ı şerif-i mübarek olsun
|
|
|
|
|
hüsnülhatime
okur
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2008, 10:07:59 pm » |
|
tüm müslüman kardeşlerimizin ramazan-ı şerif-i mübarek olsun
|
Bak şu çeşmenin haline İçecek tası yok Kırma mü'minin kalbini Yapacak ustası yok
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 31, 2008, 10:35:48 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapHerkesin Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun.
En güzel biçimde istifade edebilmek temennisiyle...
|
|
|
|
|
nisa-57
okur
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2008, 12:09:44 am » |
|
"Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allâh'a dönün.." Tahrim/8 Tevbelerin geri çevrilmediği Rahmet ve Mağfiret yüklü Ramazan ayınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Selam ve dua ile... 
|
"Ruh süvari, nefs ise merkep mesabesindedir..
Ruh terakki eder yükselirse, nefsi de çeker götürür..
Nefs, ruhu çekecek olursa, hem kendini hem de süvarisini helake götürür."
|
|
|
m.helvacı
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2008, 01:38:39 am » |
|
Ramazan ı şerifiniz mübarek hizmetleriniz makbul ve devamlı olsun İnşaAllah.
|
|
|
|
|
dolunay67
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 01, 2008, 01:53:32 am » |
|
amin kardesim insAllah
|
|
|
|
|
ndeseto
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2008, 10:06:36 am » |
|
Dini kardeslerim! Ramazan Ayiniz Mubarek Olsun .
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 01, 2008, 10:31:38 am » |
|
herkese mübarek olsun,...bol zekat vermeyi dilerim kardeşlerime....
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 01, 2008, 10:40:23 am » |
|
Amin Kardeşim. Sadakat üyelerinin ve Tüm islam Aleminin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. Akan Müslüman kanının son bulması temennilerimle.
........amin
|
|
|
|
|
ikra42
okur
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 01, 2008, 11:43:28 am » |
|
amin inş hepinizin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar..inş nice ramazanlara ve nice bayramlara kavuşmak hayırlısyla tüm müslüman kardeşlerime nasip olur....
|
|
|
|
|
|
antepli
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 01, 2008, 12:10:11 pm » |
|
Ramazan-ı Şerif Ayı'nın Tüm kardeşlerimiz ve Ümmmet-i Muhammed Hakkında hayırlaya vesile olmasını YÜCELER YÜCESİNDEN niyaz ediyorum...Hakkıyla istifade edebilmek ümidi ve düası ile...
|
İnsan uykudadır,ancak öldüğünde uyanır...
|
|
|
emi_d
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 01, 2008, 12:26:52 pm » |
|
mübarek ramazan-ı Şerif ayı tüm müslüman kardeşlerime hayırlı olsun.Allah rahmetini esirgemesin bizlerden...
|
|
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 02, 2008, 12:26:34 am » |
|
herkese mübarek olsun,...bol zekat vermeyi dilerim kardeşlerime....
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
m.helvacı
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 02, 2008, 03:05:33 am » |
|
ikinci defa giriş yapıyorum hep böyle olcaksa işim zor yaş 77 zoru yenmek içn dua ve yardım bekliyorum BU güzide topluluğu kaybetmek istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
dört mevsim
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 02, 2008, 06:11:01 am » |
|
ikinci defa giriş yapıyorum hep böyle olcaksa işim zor yaş 77 zoru yenmek içn dua ve yardım bekliyorum BU güzide topluluğu kaybetmek istemiyorum.
Asıl biz sizi kaybetmek istemeyiz, özel dualarınızı bekliyoruz, Allah yar ve yardımcımız olsun.
|
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 02, 2008, 01:26:54 pm » |
|
MaşAllah.Ne kadar güzel.
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
t_evladi
okur
İstanbul Aşığı
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 02, 2008, 05:31:19 pm » |
|
MaşAllah.Ne kadar güzel.
|
"Ya Rabia: Olur mu bir gönülde iki Leyla? Olur bir gönülde bir Leyla. O da Hazreti Mevla."
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2008, 06:29:25 pm » |
|
MaşaAllah, Bilmukabele.. Dualarınızda bizide unutmayın. Bu vesile ile bizde kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik edelim.Mevlamız hakkı ile tamamlayabilmeyi cümlemize nasib eylesin..
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 04, 2008, 12:47:49 am » |
|
Ramazan-ı Şerif Ayı'nın Tüm kardeşlerimiz ve Ümmmet-i Muhammed Hakkında hayırlaya vesile olmasını YÜCELER YÜCESİNDEN niyaz ediyorum...Hakkıyla istifade edebilmek ümidi ve düası ile...
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
SENAM
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 15, 2008, 09:54:24 pm » |
|
Ramazan ı şerifiniz mübarek hizmetleriniz makbul ve devamlı olsun İnşaAllah.
inşaAllah
|
|
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 21, 2008, 12:15:46 am » |
|
Sadakati özlemi içimizdeydi fakat şimdi o özlemini ne kadar çok oldugunu anladım.Siteye girdigim zaman böyle içimde anlatamadıgım bir hareketlilik oldu , Rabbim daim ayırmasın inşaAllah. Ramazanı şerifimiz mübarek olsun ehli sadakat. 
|
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 02, 2008, 02:07:17 pm » |
|
Ramazanı şerifimiz mübarek olsun...
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 20, 2009, 03:52:35 pm » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTüm üyelerimizin Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik ederiz.Allahu Teâla bu ayın feyzinden, bereketinden bol bol istifade etmeyi nasip buyursun inşAllah.
|
|
|
|
|
tefhim
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 20, 2009, 03:54:33 pm » |
|
Tüm üyelerimizin Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik ederiz.Allahu Teâla bu ayın feyzinden, bereketinden bol bol istifade etmeyi nasip buyursun inşAllah.
|
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 20, 2009, 04:03:32 pm » |
|
amin amin amin aynı iyi dilek ve temennileri bende sizlere diliyorum. rabbim herkesin gönlüne göre bu ramaz ayını geçirmeye nasip etsin dua ile
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
|
Budak
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 20, 2009, 04:15:53 pm » |
|
Amin bende kardeşlerimin dualarına katılıyor, rabbimden ümmeti Muhammet'ebol bol rahmet günahlarına af hastalarına şifa diliyorum.
|
|
|
|
|
yaser
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 20, 2009, 04:28:43 pm » |
|
RASULULLAH sav. Size ayların efendisi RAMAZAN geldi! öyleyse hoş geldi, safa geldi. buyurmustur. ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun
|
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 20, 2009, 04:36:55 pm » |
|
helvacı kardeşimiz aramıza hoş geldiniz.üzülmeyin sadece siz degilsiniz acemi olan. bizlerde acemiyiz site yetkilileri sabırla bizi idare ediyorlar Allah razı olsun HZ ali ne demiş bana bir kelime ögretenin kulu kölesi olurum selametle
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 20, 2009, 05:11:58 pm » |
|
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|