|
osmanli
|
 |
« : Mayıs 10, 2007, 10:45:48 pm » |
|
müteallim hocamizin babasina Allahtan rahmet diler Allah cennetinde ve cemalinde kavustursun. 41.Yasin okunmustur Allah okuyan kardeslerimizden razi ve memnun olsun Allah mekanini cennet eylesin
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2007, 11:19:38 pm » |
|
başınız sağolsun hocam..Allah rahmet eylesin.
ben de okuyabilirim.
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
ibn-ihacib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2007, 11:46:24 pm » |
|
Başınız sağolsun kıymetli hocam cenab-ı hak rahmet-i celilesiyle muamele
eylesin ve büyüklerin şefaatlerine nail eylsin inşAllah
bir adet yasin hatmini de ben alıyorum.
|
|
|
|
|
|
Müsenna
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2007, 01:11:22 am » |
|
Allah rahmet etsin büyüklerin şefaatlerine nail eylsin inşAllah Amin..
|
Fekün za-iktisadin fi umurike külliha. Feahsin ahval’l-feta husnü kasdihi.
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2007, 01:31:32 am » |
|
Başınız sağolsun hocam cenab-ı hak rahmeti ile muamele eylesin Amin
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
uhra
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2007, 01:52:07 am » |
|
Başınız sağolsun hocam cenab-ı hak rahmeti ile muamele eylesin Amin
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2007, 03:31:59 am » |
|
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin..
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2007, 09:06:59 am » |
|
Başınız sağolsun Müteallim Hocam.Allah rahmet eylein.1 Yasin Hatmi de ben alıyorum.
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2007, 09:12:58 am » |
|
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin..
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 11, 2007, 12:28:17 pm » |
|
Kıymetli hocam başınız sağolsun cenab-ı hak rahmet-i celilesiyle
muamele eylesin ve büyüklerin şefaatlerine nail eylesin.
Bende bir yasin hatmi alıyorum.
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 11, 2007, 02:14:00 pm » |
|
Amcamıza Allah rahmet eylesin.Büyüklerimizin şefaatlerine nail eylesin. Yakınlarınada sabırlar ihsan eylesin.
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
Nihle
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 11, 2007, 06:01:48 pm » |
|
Allah sabırlar versin tüm ölmüşlere rahmet ve merhamatiyle muamele eylesin inşAllah....
|
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!! Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..
|
|
|
sentez
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 11, 2007, 06:13:38 pm » |
|
Allah sabırlar versin tüm ölmüşlere rahmet ve merhamatiyle muamele eylesin inşAllah....
|
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER... (kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)
|
|
|
|
antepli
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 11, 2007, 06:38:56 pm » |
|
inna lillah ve inna ileyhi raciun... MEVLAM taksiratını affeylesin.Rahmetiyle muamelede bulunsun.Başınız sağ olsun kıymetli hocam...AllahIM sabırlar versin...
|
İnsan uykudadır,ancak öldüğünde uyanır...
|
|
|
zeyl
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 11, 2007, 08:16:53 pm » |
|
inna lillah ve inna ileyhi raciun... MEVLAM taksiratını affeylesin.Rahmetiyle muamelede bulunsun.Başınız sağ olsun kıymetli hocam...AllahIM sabırlar versin...
|
Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim.. Kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece...
|
|
|
|
Nihle
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 11, 2007, 08:19:38 pm » |
|
|
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!! Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 12, 2007, 11:12:10 am » |
|
Allah rahmet eylesin. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2007, 12:36:25 pm » |
|
Allah Rahmet Eylesin...SeVDİKlerine ve ailesine sabır versin İnŞAllah...Mekanı Cennet Olsun...
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
ubudiyyet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 12, 2007, 01:08:24 pm » |
|
Allah rahmet eylesin. AMİN İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn [Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz] ben de bir yasin okumak isterim
|
color=red]Cehennemi kazanmak bu kadar zor iken neden siz zoru seçmekte direniyorsunuz???[/color]
|
|
|
|
tarihman
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 12, 2007, 07:49:09 pm » |
|
Allah rahmet etsin. Kalanlara sabır versin. Her babanın sizin gibi arkasından okuyabilecek evladı ve hiç tanımadıkları halde arkasından okuyacak kardeşleri olmayabilir. Bu konuda hem siz, hemde merhum amcamız şanlsı kişilerden. Allah kabrini cennet eylesin.
|
Bu hizmet peygamber hizmetir. Cenab-ı hakk sevdiği kullarını dinine hizmet ettirmek için sevkeder. Bu hizmetler sevkullahtır, sevkullahtır. (Hacı Süleyman Dede)
|
|
|
nisa-57
okur
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2007, 09:07:09 pm » |
|
Allah rahmet etsin. Kalanlara sabır versin. Her babanın sizin gibi arkasından okuyabilecek evladı ve hiç tanımadıkları halde arkasından okuyacak kardeşleri olmayabilir. Bu konuda hem siz, hemde merhum amcamız şanlsı kişilerden. Allah kabrini cennet eylesin. :(
|
"Ruh süvari, nefs ise merkep mesabesindedir..
Ruh terakki eder yükselirse, nefsi de çeker götürür..
Nefs, ruhu çekecek olursa, hem kendini hem de süvarisini helake götürür."
|
|
|
muhacir
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 13, 2007, 01:20:45 am » |
|
Allah (c.c.) rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. Mevla Teala geride kalanlara sabır ihsan etsin.
|
amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma, Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma, Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma, Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.
|
|
|
tibet
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 16, 2007, 01:37:16 pm » |
|
Allah (c.c.) rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.Amin
|
|
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 22, 2007, 09:58:57 am » |
|
gül sultan kardeşimizin babası vefay etmiş Allahtan rahmet etsin ve kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olur inş
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
gül_mira
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 22, 2007, 10:01:31 am » |
|
gül sultan kardeşimizin babası vefay etmiş Allahtan rahmet etsin ve kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olur inş inna lillahi ve inna ileyhi raciuun
|
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa,rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 22, 2007, 11:21:24 am » |
|
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Mekânı cennet ola...
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 22, 2007, 11:38:47 am » |
|
Allah rahmet eylesin... İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Mekânı cennet ola...
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 22, 2007, 12:22:45 pm » |
|
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Mekânı cennet ola... Amin.Mevlamız sabırlar ihsan eylesin.
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 22, 2007, 12:32:10 pm » |
|
amin..Allah rahmet eylesin. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 22, 2007, 02:51:33 pm » |
|
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Mekânı cennet ola... Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin.
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
ubudiyyet
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 22, 2007, 04:19:46 pm » |
|
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin. Peygamber efendimizin Hz. Fatıma ya öldüğü zaman sölemesini istediği bizim de ölenin arkasından söylememiz gereken anlamlı bir söz --->>>inna lillahi ve inna ileyhi raciun --->>Allah'tan geldik ve yiine O'na döneceğiz
|
color=red]Cehennemi kazanmak bu kadar zor iken neden siz zoru seçmekte direniyorsunuz???[/color]
|
|
|
yalnız_kartal
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 22, 2007, 10:25:39 pm » |
|
Allah rahmet eylesin..Başınız sağolsun
|
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 23, 2007, 02:38:22 am » |
|
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Mekânı cennet ola... amin
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
Müsenna
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2007, 11:35:15 am » |
|
Allah rahmet eylesin..
|
Fekün za-iktisadin fi umurike külliha. Feahsin ahval’l-feta husnü kasdihi.
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 24, 2007, 02:50:17 am » |
|
Bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyorum rabbim cümlenizden razi ve memnun olsun.hepimize son nefesde iman selametligi versin.
mü´minin ölümü sevdigine kavusmaktir.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 24, 2007, 09:37:38 am » |
|
hepimize son nefesde iman selametligi versin.
Amin.
|
|
|
|
uhra
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 24, 2007, 11:24:29 am » |
|
gül sultan kardeşimizin babası vefay etmiş Allahtan rahmet etsin ve kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olur inş
Allahu Teala rahmet eylesin.Mevla yakınlarına sabırlar versin.
|
|
|
|
|
muhacir
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 24, 2007, 11:48:31 am » |
|
Allahu Teala rahmet eylesin.Mevla yakınlarına sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.
|
amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma, Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma, Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma, Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 11, 2007, 04:24:05 pm » |
|
Sagolun kardeşlerim.. Dualarınıza sonsuz aminler. Allah (c.c.) hepinizden razı olsun.
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
ensarun
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 11, 2007, 04:28:22 pm » |
|
acılarınızı paylaşıyorum,size Allah'tan(cc) acil sabır diliyorum. acılarınızı yüreğimin derinliklerinde hissediyorum.rabbim şehitlerimizin şefaitine nail olmayı,sizlerede yüksek dereceler kazanmayı nasip etsin dualarımız hep yüreği yanan ana,lar ,babalar,dulkalan eşler,yetim kalan yavrular,ciğerleri kardeş acısıyla yanmış kardeşlerimizle dualarımız sizlerle kardeşlerim.memleketimizin başı sağolsun. sizleri bizim sahibimiz olan Allh(cc) emanet edeyorum. peygamber efendimiz(sav9 buyuruyorki bu dünyadan ayrılan hiç kimse tekrar dünyaya dönmek istemezmiş.şehitler ise tekrar dünyaya döneyim tekrar şehit olayım dermiş.
|
|
|
|
|
|