|
osmanli
|
 |
« : Ağustos 15, 2006, 10:50:32 pm » |
|
kardeslerim iki haftaligina vatana ziyarete gidiyorum haklarinizi helal edin ben bilmeyerek kirdimsa özürdilerim ben hakkimi helal ettim insAllah Allah yine bulusmamizi murat eyler
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
telecafe
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2006, 11:56:36 pm » |
|
Gittigin yerlere bizden de selamlar idesin Saglik,sihhat,afiyetle oralara gelip gidesin Ol sahibüzzamana ziyarete gidip vardiginda, Gurbet ellerde evlatlarin himmet bekliyo diyesin.....
selamlar abi !!!!
|
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2006, 11:58:58 pm » |
|
insAllah hocam
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
izmer
okur
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2006, 12:06:13 am » |
|
Allah Güle Güle Gidip Gelmek Nasib Eylesin ins. :wink:
|
|
|
|
|
muhacir
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2006, 12:11:34 am » |
|
hayırlı yolculuklar gurbetci 67 kardeşim güle güle gidip dönesin. hakkımız var ise helal olsun.
|
amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma, Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma, Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma, Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2006, 12:36:01 am » |
|
Hayırlı yolculuklar.İnşeAllah hayırlısıyla gidip dönersiniz. Gittigin yerlere bizden de selamlar idesin Saglik,sihhat,afiyetle oralara gelip gidesin Ol sahibüzzamana ziyarete gidip vardiginda, Gurbet ellerde evlatlarin himmet bekliyo diyesin.....
Hocam belliki gurbet diyarında içiniz çok yanmış. İnşeAllah bizde gittiğimizde duamızda unutmayız sizi... 
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
telecafe
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 16, 2006, 01:10:18 pm » |
|
Bütün gurbetzedelere edin dua,sadece bana degil Sahibül-himmetin huzur-u serifinde hürmetle egil Insan ya bu !!! Gurbet illerde olunca bir baskalasiyor, Serzenisim su adi nefsimedir de bir baskasina degil....
Tesekkür ederim himmet kardesim...
|
|
|
|
|
muhacir
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 16, 2006, 01:29:25 pm » |
|
Bütün gurbetzedelere edin dua,sadece bana degil Sahibül-himmetin huzur-u serifinde hürmetle egil Insan ya bu !!! Gurbet illerde olunca bir baskalasiyor, Serzenisim su adi nefsimedir de bir baskasina degil....

|
amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma, Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma, Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma, Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 16, 2006, 02:54:37 pm » |
|
Tesekkür ederim himmet kardesim... Est. rica ederim. Her daim Dua etmeye çalışıyoruz hocam.Gurbette hasretlik çekmek çok zormuş.Bunu sizlerden öğrendim. hz.Mevlamız bizlerede kıymet bilmeyi nasib eylesin..
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2006, 12:28:47 am » |
|
AMIN:
|
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 18, 2006, 09:29:50 am » |
|
Hayırlı yolculuklar olsun 
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 18, 2006, 11:18:04 pm » |
|
hayırlı yolculuklar hayırlısıyla gidip dönersiniz inşaAllah
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2006, 12:19:38 am » |
|
cok önemli bir vazife icabi bir haftaligina yerimde bulunamiyacagimdan aranizdan ayrilmak durumundayim.selamlarimla.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 06, 2006, 12:39:48 am » |
|
dualarinizda bizleri unutmayin
|
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 06, 2006, 09:52:32 am » |
|
dualarinizda bizleri unutmayin hz.Mevlamız hayırlısı ile gidip dönmeyi nasib eylesin.
|
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 06, 2006, 06:57:44 pm » |
|
gurbet diyarindan demiş ki; kardeslerim iki haftaligina vatana ziyarete gidiyorum haklarinizi helal edin ben bilmeyerek kirdimsa özürdilerim ben hakkimi helal ettim insAllah Allah yine mulusmamizi murat eyler
Hayırlı yolculuklar inşAllah selametle gidip gelrisiniz Müderris_3 demiş ki; cok önemli bir vazife icabi bir haftaligina yerimde bulunamiyacagimdan aranizdan ayrilmak durumundayim.selamlarimla.
Sizede hayırlı yolculuklar dileriz hocam
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
armonya
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 07, 2006, 05:15:43 pm » |
|
duha can avatarlarına yetişemiyoruz çok tatlılar:)
|
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 08, 2006, 09:41:41 am » |
|
cok önemli bir vazife icabi bir haftaligina yerimde bulunamiyacagimdan aranizdan ayrilmak durumundayim.selamlarimla. selametle gidip dönersiniz inşaAllah
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2007, 01:17:42 am » |
|
selamün aleyküm .acil bir durum sebebi ile bir hafta kadar sadakatda olamiyacagim.yetkili oldugum bölümleride takip edemiyecegim.diger kardesler takip ederlerse memnun olurum.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 30, 2007, 08:13:56 pm » |
|
selamün aleyküm .acil bir durum sebebi ile bir hafta kadar sadakatda olamiyacagim.yetkili oldugum bölümleride takip edemiyecegim.diger kardesler takip ederlerse memnun olurum. hocam vatana selamlar bizler buradayiz
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 16, 2007, 12:15:26 am » |
|
bir hafta sonra bir ziyaret icin vatanimiza gideceyim kardeslerimizden helallik istiyorum istemiyerek de olsa birinizi kirdimsa özür dilerim hakkinizi helal edin , ben hepinize hakkimi helal ediyorum ,
|
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 16, 2007, 12:23:29 am » |
|
Hoşgeliyorsunuz vatanınıza  Helal olsun Allah'a emanet olun inşeAllah
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 16, 2007, 12:48:34 am » |
|
varsa bir hakkımız helal olsun sizde helal edin vuslat yolcusu kardeşim..
hayırlısıyla gelip dönersiniz inşaAllah
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 16, 2007, 09:18:13 am » |
|
bir hafta sonra bir ziyaret icin vatanimiza gideceyim kardeslerimizden helallik istiyorum istemiyerek de olsa birinizi kirdimsa özür dilerim hakkinizi helal edin , ben hepinize hakkimi helal ediyorum , Helal olsun kardeşim.Bekliyoruz sizi :wink:
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 16, 2007, 09:39:30 am » |
|
Çok garip bir durum oluyor.Selametle gidin gelinmi desek, hoşgeldinizmi desek  Biz hayırlı yolculuklar dileyelim vuslat abimize.Allah'a emanet olunuz...
|
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2007, 12:11:52 pm » |
|
Vuslat Yolcusu abi güle güle git güle güle gel. Hakkımız varsa helal olsun. Aramızda tez zamanda görmek ümidi ile hoşcakal. Ziyaret ettiğin yerlerde bizleri hatırlayıver. Selam ve dua ile.
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 16, 2007, 10:34:10 pm » |
|
Allaha razi olsun kardeslerim ilk ziyaret yerimizde sizlerin selamlarinizi götüreceyim insAllah
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 16, 2007, 11:55:54 pm » |
|
Yarın akşam itibariyle yıllık iznime çıkıyorum. Yaklaşık bir ay gibi bir süre. Bu süre zarfında sadakate açılan bir pencere bulabilir miyiz, bilemiyorum. Hakkınızı helâl ediniz. Selam ve sevgiler...
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
|
zaman_1453
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 17, 2007, 12:16:08 am » |
|
Hakkımız varsa helal olsun... Sizde helal edin ankebut_57 kardeşim ... Sizleri tekrar bekliyoruz... Ne diyelim hayırlı yolculuklar :kirp:
|
“Yüce ve mübârek bulunan Allah(cc), sizin üzerinize ramazan orucunu farz kıldı. Bende onun gecelerinde terâvîh için kâim olmayı sünnet kıldım. Kim farziyyetine inanarak onun orucunu tutar ve sevâbını ümîd ederek ( teravih namazını kılmaya) kâim olursa, annesinden dünyaya geldiği gün gibi günahlarından (arınıp selâmete) çıkar”
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 17, 2007, 01:10:35 am » |
|
Sizede hayırlı yolculuklar Ankebut-57 kardeşim hakkımız helaldir.
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 17, 2007, 01:24:03 am » |
|
hayırlı yolculuklar ankebut-57 kardeşim hayırlısıyla gidip dönersiniz inşaAllah
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 17, 2007, 09:58:56 am » |
|
Yarın akşam itibariyle yıllık iznime çıkıyorum. Yaklaşık bir ay gibi bir süre. Bu süre zarfında sadakate açılan bir pencere bulabilir miyiz, bilemiyorum. Hakkınızı helâl ediniz. Selam ve sevgiler...
Güle güle kardeşim  hakkımız helal olsun Gelirken boş gelmeyiniz :lol:
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 17, 2007, 10:46:21 am » |
|
Hayırlı yolculuklar dileriz ankebut kardeşim.Güle güle gidip dönersiniz inşaAllah. Gidenlerin arkasından su dökmek isterdik ama İstanbul susuzluğunda dökmüş gibi kabul buyurun artık. 
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 17, 2007, 11:02:57 am » |
|
Gidenlerin arkasından su dökmek isterdik ama İstanbul susuzluğunda dökmüş gibi kabul buyurun artık.
Aman aman bu kıtlıkta.
|
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 17, 2007, 11:45:54 am » |
|
Hakkımız varsa helal olsun... Sizde helal edin ankebut_57 kardeşim ... Sizleri tekrar bekliyoruz... Ne diyelim hayırlı yolculuklar :kirp:
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
Oruc_Reis
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 17, 2007, 08:48:06 pm » |
|
ankebut-57 yolunuz acik olsun hakkimiz varsa helal olsun
|
cihan baginda ey akil, budur makbul-i ins i cin.Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin.
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 18, 2007, 02:27:22 am » |
|
evet kardeslerim yine gurbet vatandayiz anavatan gibisi yok.
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 18, 2007, 02:49:26 am » |
|
hoşgeldiniz Vuslat Yolcusu kardeşim Allah yardımcınız olsun
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 18, 2007, 07:04:29 am » |
|
amin.
|
|
|
|
|
ASUDE
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 29, 2007, 01:24:42 am » |
|
.a arkadaşlar şu an pek sadakate girmeye vaktim yok açıkçası ve sadakat beni bağladığından dolayı projelerim kalacak o nedenle sadakate giremiyorum..... yani bir süreliğine yokum bu yıl bitene kadar.... çünkü linuxu daha önce hiç kullanmamama ramen şu an pardus linux un kullanımını tüm bölüme öğretmem lazım, delphide hastane otomasyonu yazmam lazım kumanda ile açılıp kapanabilen perde yapmam lazım algoritma ve akış diyagramlarını kitap gibi yazmam ve son olarak bitirme tezim olaak bir ev tasarlamam bu evi birrrrrr sisteme bağlamam bu sistemde komut verdiğimde perdelerin açılıp kapanması bahçedeki çmlerin sulanması lazım ayrıca evin etrafında 24 saat bir araçla kameranın dolaşması ve en ufacık bir kıvılcımda itfaiye aracının gelip bu ateşi söndürmesi lazım..... bunlarla uğraşmak zaten günümün 9 saatini alıyor 8 saatte dersim oluyor hergün ve 3-4 saat uyuyabiliyorum yani anlayacağınız hiç vaktim yok umarım anlaşılırım selametle.....
|
<<<Ya Gel Artık Güldür Benim Yüzümü Yada Bakma SEVİYORUM Der Gibi...>>>
|
|
|
|