|
racül
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 29, 2007, 03:34:50 am » |
|
Su planlari buraya da yazsaniz da biz de böyle bir evin otomasyonunu plan yönünden ucuza getirmis olsak (sanki ev var da otomasyona sira geldi)
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 29, 2007, 11:08:43 am » |
|
asude kardes, tavriniz takdire sayan....bir cok yerde karsilasiyoruz, uzun zaman mesajlastigimiz bir kisi aniden kayiplara karisiyor , insan anliyamiyor, ne oldu, yanlis bir ifademi kullanildi ,darildimi...insanlar yüz yüze olmasada belli bir dostluklar olusturuyor buralarda,bu dosluklarin aniden kesilmesi soguk dus etkisi yapiyor...
|
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
Ahi
|
 |
« Yanıtla #42 : Ekim 29, 2007, 03:18:57 pm » |
|
Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda aramıza geri dönmen dileği ile.
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hz. Ali (r.a)
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 29, 2007, 04:27:24 pm » |
|
insAllah tez aramiza dönersiniz daularimiz sizinle 
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 30, 2007, 07:38:36 pm » |
|
Asude Allah yardımcın olsun kardeşim. İşini kolaylaştırırmı bilemem ama sormak istediğin birşey olursa gerekli yere iletirim. Bu sistemler bizimkilerin işi oluyor.Adresimi biliyorsun. 
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 31, 2007, 10:26:32 am » |
|
Allah kolaylık versin....
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
ASUDE
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 04, 2007, 12:04:19 am » |
|
Su planlari buraya da yazsaniz da biz de böyle bir evin otomasyonunu plan yönünden ucuza getirmis olsak (sanki ev var da otomasyona sira geldi)
ev otamasyonunda şu an perdelerin açılıp kapanması ve çimlerin sulanmasını ekledik tabiki ev minyatür. 16F84 adında bir entegre devre kullandık ve PIC Basic de yazdığımız bu kodları entegreye gömdük.... ya bu normal bir evedökülürmü bilmem ama kaynak kodlarını gönderebilirim. Bu arada sanıldığı gibi ucuza gelmiyor malesef 
|
<<<Ya Gel Artık Güldür Benim Yüzümü Yada Bakma SEVİYORUM Der Gibi...>>>
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 04, 2007, 12:43:11 am » |
|
insAllah tez aramiza dönersiniz daularimiz sizinle 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
ASUDE
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 10, 2007, 12:57:48 am » |
|
Allah razı olsun
|
<<<Ya Gel Artık Güldür Benim Yüzümü Yada Bakma SEVİYORUM Der Gibi...>>>
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 12, 2007, 06:04:45 pm » |
|
ev otamasyonunda şu an perdelerin açılıp kapanması ve çimlerin sulanmasını ekledik tabiki ev minyatür. 16F84 adında bir entegre devre kullandık ve PIC Basic de yazdığımız bu kodları entegreye gömdük.... ya bu normal bir evedökülürmü bilmem ama kaynak kodlarını gönderebilirim. Bu arada sanıldığı gibi ucuza gelmiyor malesef Bu tür bir sistemi meyve ve sebze bahçelerine uygulandı.İstenildiği zaman ve istenildiği saatte kumandaya basarak tüm alan sulanıyor.Evdede nereye istenilirse uygulanabiliniyor.Hatta karanlık fobim olduğu için ben evin aydınlatılması için düşünüyorum.Kumandaya basarak bir anda uygulanan oda aydınlanacak vs. 
|
Terbiyenin sırrı, çocuğa saygı ile başlar.
|
|
|
|
EFSuN
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 12, 2007, 08:27:16 pm » |
|
Allah kolaylık versin.. Epeyce isiniz, mesguliyetiniz varmıs.. Tez gisip donesiniz ins..
|
Yüzleri dost, özleri düşmandan usandım.. Hata değil, ettiğim isyandan utandım..
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 21, 2007, 09:47:14 pm » |
|
S.a
Önümüzdeki haftadan itibaren uzunca bir müddet(6-7 ay gibi) aranızda olamayacağım.Nete pek girme imkanım da olmayacak.Hakkınızı helal ediniz, dualarınızda unutmayınız.
Selam ve muhabbetle....
|
'Ene, ene, ene' diyen kaybetti! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 21, 2007, 10:12:40 pm » |
|
S.a
Önümüzdeki haftadan itibaren uzunca bir müddet aranızda olamayacağım.Nete pek girme imkanım da olmayacak.Hakkınızı helal ediniz, dualarınızda unutmayınız.
Selam ve muhabbetle....
kardesim, uzunca müddetten kastin, mesela kac hafta?...
|
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 21, 2007, 10:15:17 pm » |
|
bilemiyorum 7-8 ay gibi 
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 21, 2007, 10:16:33 pm » |
|
fatihan kardes siz hacca gidiyorsunuz herhalde?simdi öyle bir tahmin ettim.cünki sayinizda bitti :-)
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 21, 2007, 10:19:03 pm » |
|
iyi iyi dogrusu ben daha uzunundan korkmustum, aktif üyelerin süresiz izne cikmalari siteler icin büyük kayip oldugunu düsünüyorum..., simdi gönül rahatligi ile hayirli izinler diyebiliriz... 
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 21, 2007, 10:24:35 pm » |
|
 Sağolun.Ben daha çok soru sorarsınız diye korkmuştum. Allah uzun ömür verirse buralardayız inşAllah dönüşte....
|
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #57 : Kasım 21, 2007, 10:31:32 pm » |
|
simdiden Allah (c.c.) haccinizida kabul eylesin... oralarda bizleride insAllah hatirinizdan gecirirsiniz...
|
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #58 : Kasım 21, 2007, 10:34:26 pm » |
|
simdiden Allah (c.c.) haccinizida kabul eylesin... oralarda bizleride insAllah hatirinizdan gecirirsiniz...
Bir yanlış anlaşılma var herhalde hacca gitmiyorum
|
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #59 : Kasım 21, 2007, 10:37:56 pm » |
|
Bir yanlış anlaşılma var herhalde hacca gitmiyorum afrah kardesimizin tahminini sükütla gecirince bende ayni tahmine katildim 
|
|
|
|
|
afrah
|
 |
« Yanıtla #60 : Kasım 21, 2007, 10:41:39 pm » |
|
evet sükut ikrardandir
|
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise, o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #61 : Kasım 21, 2007, 10:43:53 pm » |
|
Dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.hacca gitmiyorum 7-8 ay gibi dedim.
Allaha emanet olun...
|
|
|
|
|
eginli
|
 |
« Yanıtla #62 : Kasım 21, 2007, 11:04:39 pm » |
|
Dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.hacca gitmiyorum 7-8 ay gibi dedim.
Allaha emanet olun...
bende hafta sordum, 7 8 diyince bende 7 8 hafta sandim... o zaman kisa dönem askerlik var önünde... biz böyle tahminleri devam ederiz, istersen sen kestirmeden söyle... 
|
|
|
|
Bilal Habeş_i
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #63 : Kasım 22, 2007, 12:35:57 am » |
|
Fatihan gidersen söyliyeyimde site sahiplerine bu arayı değerlendirmek için forumda bakım çalışmalarına falan başlasınlar...  Bu arada kısa dönem askere gideceğine 6 ay olduğunu biliyorum işte 1-2 ay ceza falan alsam 7-8 ay gibi sonra aranızdayım gibi bir şey anladım bende 
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #64 : Kasım 22, 2007, 01:11:10 am » |
|
hayırlısıyla gidip dönersiniz inşaAllah
sizde Allah'a emanet olun
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #65 : Kasım 22, 2007, 01:19:59 am » |
|
Siteyle iyi ilgilenen bir moderatör teneffüse cikiyor. InsaAllah harekesizlige yol acmaz... Tez gelesiniz.. Hayirli yolculuklar. (bir kova su dökme effekti  ) 
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #66 : Kasım 22, 2007, 11:05:45 am » |
|
sadakatin demirbaşı uzun süre yok anlaşılan.hayırlı yolculuklar.. 
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
kenz
|
 |
« Yanıtla #67 : Kasım 22, 2007, 01:19:15 pm » |
|
Hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin mevla...
|
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #68 : Kasım 22, 2007, 07:16:20 pm » |
|
S.a
Önümüzdeki haftadan itibaren uzunca bir müddet(6-7 ay gibi) aranızda olamayacağım.Nete pek girme imkanım da olmayacak.Hakkınızı helal ediniz, dualarınızda unutmayınız.
Selam ve muhabbetle....
Hakkımız varsa Helali hoş olsun Fatihan kardeşim. Rabbime emanet ol. Siteyle iyi ilgilenen bir moderatör teneffüse cikiyor. InsaAllah harekesizlige yol acmaz... Tez gelesiniz.. Hayirli yolculuklar. (bir kova su dökme effekti  ) 
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #70 : Kasım 28, 2007, 01:04:17 am » |
|
saglikla geri dönmek arzumuzla.
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #71 : Kasım 28, 2007, 01:06:22 am » |
|
Güle güle gidip gelin inşeAllah...
|
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #72 : Kasım 28, 2007, 12:49:02 pm » |
|
Sayılı gün tez geçer diyerek avunalım. Kolaylıklar diliyorum. Selam ve sevgiler...
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.( عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. ( ايمان) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.ayasofya.org
|
|
|
|
Fatihan
|
 |
« Yanıtla #73 : Aralık 12, 2007, 02:23:54 pm » |
|
Hepinizden Allah razı olsun.Sağolun....
|
|
|
|
|
osmanli
|
 |
« Yanıtla #74 : Ocak 21, 2008, 08:59:12 pm » |
|
kardeslerim kisa bir vatani ziyaretimiz olacak kardeslerim hakkinizi helal etmenizi rica ederim . ben den yana hakkim varsa helal olsun.Allaha amanet olun. 
|
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #75 : Ocak 21, 2008, 10:33:44 pm » |
|
kardeslerim kisa bir vatani ziyaretimiz olacak kardeslerim hakkinizi helal etmenizi rica ederim . ben den yana hakkim varsa helal olsun.Allaha amanet olun.  Hayirli yolculuklar ahî. Memlekete selamlar götürmek gittigin yerde bizim icinde dua etmek sartiyla helal olsun. 
|
|
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #76 : Ocak 21, 2008, 10:51:57 pm » |
|
hayırlı yolculuklar olsun kardeşim Allah celle celaluhu içinize sindirsin gezmelerinizi olmuyan haklarımızda helal olsun..
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #77 : Ocak 21, 2008, 11:33:37 pm » |
|
hayırlı yolculuklar hocam, Hz.Allah sağsalim gidip gelmenizi nasib eder inş..
|
Kendimi arıyorum, meşgul çalıyor..!
|
|
|
|
Miftahulkuluub
|
 |
« Yanıtla #78 : Ocak 22, 2008, 12:44:45 am » |
|
Hadi bakalım. Kimi için hasret kimi için vuslat ; )
|
Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den: “Bir kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #79 : Ocak 22, 2008, 01:33:19 am » |
|
Hadi bakalım. Kimi için hasret kimi için vuslat ; )

|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|