|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« : Ocak 29, 2010, 12:58:49 am » |
|
Üye olduğumuz süre içerisinde Sadakat Forum'dan öğrenipte hayatımıza tatbik ettiğimiz neler var? Sadakat Forum vasıtası ile hayatınızda olan ufak değişiklikler oldu mu?
|
|
|
|
|
|
ruy-ı zemin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2010, 02:51:23 am » |
|
1. 99 Mesele-i Mühimmenin tamamını yazıcıdan çıktı aldım. Onları ara ara okuyorum ve uygulamaya çalışıyorum. ( Zaten çoğunun biliyordum. Bilmediklerimizi de öğrenmiş olduk. )
2. İsrail mallarının boykotunda yahudi ürünlerini gördüm. Alışveriş yaparken onları listeden siliyorum.
3. Dînî birçok mevzuda malumat sahibi olduk.
4. Acil yardım olarak sadakat kütüphanesine müracaat ediyoruz. ( bazen arkadaşlar arasında bunun karizması da olmuyor değil. )
5. Sağlık bakanımız Tuğra sayesinde sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini paylaştığı o güzel makalelerden öğrenmiş olduk.
6. Kişisel gelişim ile ilgili paylaşımlarını biz kardeşlerinden esirgemediği için isra kardeşimize teşekkürü bir borç telakkı ederiz. ( O yazıların kişisel gelişimimizi faide sağladığını rahatlıkla söyleyebilirim. )
7. Bu en önemlisi;
Hoşuma giden her türlü bilgi ve belgeyi yazıcıdan çıktı alıp duvara asıyorum. O yazılar duvarda bir hafta kalıyor. Her gelip geçtiğimde gözüme çarpıyor. ( Öğrenmede çok etkili bir sistem olduğunu düşünüyorum. )
Yani kısacası sadakat şifa gibi birşey.
|
پاى مار چشم مور نان منلا كس نديد
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2010, 01:43:37 pm » |
|
Teşekkürler seçimsiz bakan olmak güzel oldu.  Sadakat dev bir kütüphane gibi, aradığımız hemen her şey var, hayatlarımıza fazlasıyla katkısı oldu.
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2010, 02:26:35 pm » |
|
eksik bilgilerimizin tamamlanmasına büyük katkısı olmuştur.her yönden ... direk baktıgımız sözlük gibi .emeği geçenlere teşekkürler.Allah razı olsun.
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2010, 02:35:41 pm » |
|
Eee peki ben sizlere bişey öğretebildimmi.. 
|
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2010, 03:15:09 pm » |
|
tabiki fasülye kardeşim ne demek sagolun başta Tuğra ,duha, isra ,lika ve fasülyenin emekleri yabana atılmaz.sagolun çok şeyler öğrendik. az uz degil.diğer arkadaşlarada teşekkürler. sitenin kurucuları miftahilkulup, ve mütelallim kardeşler başta olmak üzere.(isimler yanlış yazıldı ise şimdiden özür dilerim.)sonsuz şükranlarımı arz ederim.
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2010, 03:43:12 pm » |
|
İtiraf etmeliyimki..İşin eğlencesindeyim hoşuma gidiyor.. Kazandırdıkları illaki var.. Tuğra dan Kıyım kıyım bölen toksinlerden, sağlıkta doğan marazlar.. İsradan kişilik gelişimden başarı basamakları, kah zirveye kah dibe vuran teoriler.. Fatihandan mağduriyet abidesi Abdulhamitin bitip tükenmeyen cefası başarıları ve tarihe dalan mahzun gözleri ile Müşfika Hanım.. Racül hocamızda diyemem laf aramızda.. Ayışığında Küresel kriz küresel ısınma en son çıkan teknolojiler kombinasyonu..  Mardinden hayatı kelimelerle anlatarak değilde yaşayan numune insanlık ölçütü.. Duha ile kar bir başka göründü gözümüze... Müteallim hocamızdan her bir sualın bir el cevabını.. Ene dosttan Kuzu kuzu titreyişler.. 33 Yıldızdan Mehmet Şevki Eygi imzalı hikmetli sözler.. Likadan sessiz sedasız forum kurtluğundan geride bıraktığı derin izler..
|
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2010, 05:19:04 pm » |
|
Paylaştığım konuların faydası dokunduğuna çok sevindim.  Sadakat bana da çok şey kazandırdı.Allah herkesten razı olsun
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2010, 05:27:50 pm » |
|
Allah razı olsun kıymetli mardin kardeşim ve fasulye kardeşim, bizler de sizlere çok teşekkür ederiz  Sadakat, su gibi hava gibi birşey... Sahte değil, gerçek, sıradan değil sahiden ve sahici, uzak değil, her zaman yakın ve bir kardeş, bir dost kadar müşvik ve fedâkâr. Bu nezih ve güzel ortamda katkısı olan tüm kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum 
|
B a h a r! Varlığında Özlüyorum Seni.. Hep kalsan hiç gitmesen olmaz mı? Kalırsan özlermiyim S o n b a h a r ı
|
|
|
duha
Moderatör
popüler yazar

ѕησωƒℓαкє
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2010, 06:51:34 pm » |
|
Mardin ve Fasulye kardeşim böyle güzel izlenimler bıraktık ize sizlerde ne mutlu bize Allah Razı olsun  Sadakat sizler ve bizler ile var hepte var olur inşAllah 
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şimdi Senden Vazmıgeçmeli; Masal olup yola devam mı etmeli??
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 29, 2010, 11:34:04 pm » |
|
Sadakatime feda ettiğim toplam zaman: 13 gün, 12 saat ve 59 dakikada. Kazandıklarımız ve daha sayamadıklarımız  adına bizlerde teşekkürü borç biliriz..
|
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2010, 08:05:31 am » |
|
annemle kurban bayramında bize geldiklerinde sohbet ediyorduk ,dini mevzularda(annem 80 yaşında) yeri geldi sadakat sitesinde her ayda hatimlerin indigini söyledim.çok mutlu oldu.dua etti... bana ne dedi biliyormusunuz?evladım banada bir bilgisayar alın parasını vereyim benide o dedigin siteye üye yap. annem dedim senin çat pat okuman var yazman yok .... ama ben sana yazılan bilgileri telefonda okurum. evet sadakat ailesi, 80 yaşndaki bir anneyide heveslendirebiliyorsanız demekki bu yüce ailenin çabaları taktire şayandır.tekrar ellerinize sağlık.emeği geçen kardeşlerim.Allah sizleri her türlü bela ve müsibetlerden korusun.amin amin amin
|
|
|
|
aydeniz
aydeniz
araştırmacı

Hakka kul olmak
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 30, 2010, 12:37:24 pm » |
|
herbir paylaşımı zevkle okuduğum,,diğer sitelere hiç benzetmediğim kaliteli ve seviyeli olduğu içinde, bazen sessiz takip,bazen katılım yaptığım, fakat her seferindede heyecanla açtığım.,sitede dolaşmak,bilgi edinmek ve bilgilendirmek adına güzel bilgiler edindiğim,siz üye arkadaşlarıma ve kurucularına teşekkürlerimi borç bilirim. 
|
Dervişlik baştadır, taçta değildir Kızdırmak oddadır (ateştedir), sacda değildir Eğer bir mümin kalbin kırarsan Hakka eyledin secde değildir. Ararsan Mevla'yı kendinde ara Kudus'te, Mekke'de, Hac'da değildir. Yunus Emre
|
|
|
|
azizistanbul
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2010, 09:20:29 pm » |
|
4 gün 10 saat 44 dakikamı kaybettim ! bağımlı oldum.
|
|
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 07, 2010, 07:32:11 pm » |
|
* Sınırlı da olsa hatimlere iştirak edebilme, * Binbir çeşit mevzu da bilgilenme, * Hiç bilmediğim yeni hadis-i şerifler öğrenme, * 99 Mesele-i Mühimme'deki maddeler, onları tatbik etmeye özen gösterme (İçlerinde hiç bilmediğim şeyler vardı) * En önemlilerinden biri, sürekli abdestli olmaya dikkat ve özen gösterme, * Yine en önemlilerinden; sürekli okunan dualar bölümündeki bir kaç dua, tesbih vs. , * Mizah bölümlerindeki kaliteli paylaşımlar, * Sağlık, kişisel gelişim, pratik bilgiler, İsrail mallarını boykot, kırkambar vs. bölümlerdeki çok işime yarayan, çevremdekilerler de paylaştığım konular, Ve şu an aklıma gelmeyen birçok şey kazandırdı Sadakat. net bana. Emeği geçenlerden Allah c.c. razı olsun. Fakat zamanımı da çok alıyor, keşke buna da bir çözüm olsa... 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
|
Tuğra
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2010, 07:45:06 pm » |
|
Fakat zamanımı da çok alıyor, keşke buna da bir çözüm olsa. Çözümü, her gün en uygun zamanı ayırınca yazılarda birikmemiş oluyor, günlük öğrenimimiz devam ediyor.
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2010, 08:19:34 pm » |
|
Yan etkileri.. Okunacak kitaplar, izlenecek sinemalar, gidilecek ziyaretler çuvalda stoklanmakta Öncüler örselenmekte Realite muhabbetler düşüşte.. Gecenin saati varmı? muallakta Çalışılacak dersler, çözülecek sorular beklemekte.. Ben- sen- biz- siz kimiz bilinmemekte Annem laf yağdırtmakta. Sözüm ona perdeler sararmakta Vakit daralmakta Olay mahalinde, fasulye kesintisiz bilgi istiflemekte .. 
|
|
|
|
|
ulasan1965
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 08, 2010, 03:28:16 pm » |
|
Sizlere benim tek kelimeyle söyliyebilecegim su. Rabbim emeklerinizi zayi ettirmesin cok istifade ediyor ve istifde edilecek bir sayfa olarak görerek diger arkadaslarada tavsiyeliktir diye kalbi bir itmi nanim var. müstefid olmak isteyenler, bir sey ögrenmek isteyenler, param yokki kitap alayim da ögerneyim diyenler, oh oh ooooh bende nerde o kadar vakit kitabi eline alincanda bir köseye cekilecende okuyacan diyenler, daha bir coook yönde kendini teselli etmek isteyenler.
Amma en önemlısı ben de okuduydum ya bunları bende ögrendıydım deyıpte unuttugu ıcın hayıflananalar
gelın kardesım gelın bu sayfa bızım ıcın hazırlanmıs. Sagolun hocalarım Allah razı olsun emegı gecenlerden
|
|
|
|
|
leyya
okur
La tahzen innAllahe meane....
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 09, 2010, 07:19:35 am » |
|
|
Ahh efendim.. Önemi yok halimin.. Seyrederim hayret ile şu alemi... Ne bilinir kıymet.. Ne kıyamet.. Allah'a emanet ne gelir elden.. Ne sahibim bu yerde.. Ne kiracı.. Sadece bir ömürlük misafirim ben..
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 09, 2010, 08:04:38 pm » |
|
Fakat zamanımı da çok alıyor, keşke buna da bir çözüm olsa. Çözümü, her gün en uygun zamanı ayırınca yazılarda birikmemiş oluyor, günlük öğrenimimiz devam ediyor. Genelde öyleydi (her gün belli saat ayırmak), ama bazen mümkün olmuyor.  Yan etkileri.. ... Sözüm ona perdeler sararmakta
Perdeler niye sararıyor ki? Sadakat'ten duman mı çıkıyor? 
|
SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
|
|
|
güldem
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 13, 2010, 01:25:22 am » |
|
Benim için en önemlisi Kur'an-ı Kerim'i okumamıza vesile oldukları için kurucu kardeşlerimize Allah razı olsun diyorum...hiç okumamaktansa hatim için cüz alıyorum artık her gün kuranı kerim okuyorum ve bu beni çok huzurlu ediyor Rabbim dünyada en sevdiği ve razı olduğu kuluna sizleri talebe eylesin...dua ile
|
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 13, 2010, 01:31:33 am » |
|
Ne güzel Dua ederken kalbinizde benide geçirin çok ihitiyacım var.. Bakıyorumda çoğunluk çok ihlaslı, dualarınız kabul olur. Benim dualarım kabul olmuyor. 
|
|
|
|
|
|
nirvana
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 13, 2010, 01:38:08 am » |
|
dualarım kabul olmuyor derseniz tabiki olmaz Allah teala kalpleri en iyi bilendir kimin duası kabul olur kimin ki olmaz bunu herkes kendisi değil ancak, O bilir halis bir niyet ile yapılan dualar red olunmaz ama sizin için yaptığınız dua o an için kabul olmayabilir düşünenler için bunda da vardır bir hayır , istediğiniz şeyin belki sizin için olumsuz bir yönü olabilir hayır bildiklerimizde şer , şer bildiklerimizde hayır olabilir
|
Kimi aşk peşinde, , kimi kız peşinde, Kimi erkek peşinde, kimi para peşinde, Kimi hırs peşinde, Akılsızlar bilmiyorlar ki, Azrail hepsinin peşinde!!!
|
|
|
güldem
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2010, 12:40:09 pm » |
|
Dualar 3 e ayrılır bildiğim kadarı ile 1- anında kabul olunan dualar 2- zamanını bekleyen dualar 3- dünyada gerçekleşmediği için ahırette karşımıza hasene olarak çıkan dualar Denilir ki ahırette sevabınızın arttığını gördüğümüzde Rabbim biz bu kadar sevap işledikmi dediğimizde Rabbimiz 'sen şu gün şu saatte bana söyle dua etmiştin işte ben o duanın karşılığını şimdi veriyorum' buyurur inşaAllah
|
|
|
|
|
gülçiçek
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2010, 09:30:33 pm » |
|
herbir paylaşımı zevkle okuduğum,,diğer sitelere hiç benzetmediğim kaliteli ve seviyeli olduğu içinde, bazen sessiz takip,bazen katılım yaptığım, fakat her seferindede heyecanla açtığım.,sitede dolaşmak,bilgi edinmek ve bilgilendirmek adına güzel bilgiler edindiğim,siz üye arkadaşlarıma ve kurucularına teşekkürlerimi borç bilirim. 
|
|
|
|
|
gülçiçek
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 17, 2010, 09:05:39 pm » |
|
suszluktan yanarken,büyük bir derya buldum,yalnızlıktan bunalırken büyük bir aile buldum,fakirlikte kıvranırken,çoook büyük bir hazine buldum.işte bende SADAKAT'E bunları buldum.... 
|
|
|
|
|
|