cennet_nuru
cennet_nuru
Yeni üye
LA İLAHE İLLAllah MUHAMMEDUR RASULULLAH
|
 |
« Yanıtla #160 : Haziran 07, 2009, 01:27:18 am » |
|
hocamın vermiş olduğu bir ödevi dini sitelerde ararken buldum iyikide bulmuşum Allah emeği geçen herkesden razı olsun....
|
Ya RABB'im SENden başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan sana sığınırız bizleri bizsiz bırak ama SENsiz bırakma!!!!((AMİN)))
|
|
|
cilegah
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #161 : Haziran 09, 2009, 12:57:11 pm » |
|
Hayırlı günler.ben farklı bir sitede bir yorum okurken yorumu yapan kişi yazısının sonuna bu sitenin adını yazmıştı ilk defa orda gördüm ve hemen gözattım.Allah (c.c) siteyi kuranlardan araştırma yazı ve yorumlarla bizi aydınlatanlardan razı olsun.
|
|
|
|
|
simsekelektrik1
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #162 : Haziran 14, 2009, 06:31:31 pm » |
|
Ben arama motoruna bir soru yazdım ve karsıma sadakat.net çıktı çok güzel bilgiler var forumda emeği geçen herkezden Allah razı olsun...
|
|
|
|
|
hizmete-talib
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #163 : Haziran 14, 2009, 09:50:24 pm » |
|
Selâmun aleykum ehl-i sadakat; Burayı bulmam, Miftâh'ul-kulûb kitabını çok severim, bir siteye böyle üye olmuştum. Oranın admini "sizi Sadakat netin admini sandım", demişti. Ben de bu sadakat net nasıl bir yer diye az önce baktım, daha inceleme zamanım olmadı. İnşâAllah zaman buldukça bilgilerinizden istifade ve istifaza etmeye gayret ederim. Sadece Miftâh'ul-kulûb nikli arkadaşımızın yazılarından bir kaçına bakabildim. Rabbim celle celâluh muvaffak eylesin, yâr ve yardımcınız olsun.! Fî Emanillah.. Duâ iel..
|
|
|
|
|
massiva
Yeni üye
gülü tarife ne hacet, ne çiçektir biliriz
|
 |
« Yanıtla #164 : Haziran 20, 2009, 11:15:33 pm » |
|
arapça hadisi şerif ararken buldum daha ilk anda farklı geldi ben uzun zaman islami siteleri araştırıp durmutum en sonunda hepsinde beni soğutan bişeyler oldu sadakate daha kavuşamamıştım ozamanlar ee nasip bugünlereymiş
|
|
|
|
|
rüveydaa
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #165 : Haziran 21, 2009, 01:37:59 pm » |
|
Bende yeterlilik içn hazırlanıyordum ve çalışack yer arıyordum o sırada tanıştım güzel bir foruma benziyor inş gereği gibi istifade ederiz.
|
|
|
|
|
tavaf
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #166 : Haziran 26, 2009, 06:35:37 pm » |
|
ben sohbet çalışmak için konu araştırırken buldum .herşeyiyle çok zengin bir forum.emeği geçenlerden Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
ar.se
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #167 : Haziran 27, 2009, 02:04:40 pm » |
|
Haberdardm fakat yeni üye oldm gayretlerinizin devamını dilerim
|
|
|
|
|
turk_ay
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #168 : Haziran 30, 2009, 07:30:20 pm » |
|
Sağolsun bir kardeşimiz burayı gösterdi bana. Hemen de ısındım zaten konulardan bölümlerden belliydi 
|
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm
|
|
|
Kabristan
okur
|
 |
« Yanıtla #169 : Haziran 30, 2009, 11:15:16 pm » |
|
Hiç haberdar değildim nete oturma sebebim bambaşka idi sadakatla ilgili bir şeyler araken rastladım nasip ,kısmet iyiki rastladım diyorum. Emeği olan bütün dinkardeşlerimden Allah razı olsun.İnş. bundan sonraki zamanlarım da benim de nacizane paylaşımlarım olur..
|
Kabristan etrafında kara taştan bir duvar. Duvar dışında kalan mahpuslara haber var..
|
|
|
IlmiTekâmül
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #170 : Temmuz 04, 2009, 07:46:21 pm » |
|
Tekamülde iken bilgisayarlardan sorumluydum..bizim hocalar hep sadakat takılırlardı... bende hep düşünmüştüm...su okuduğumuz ilimlerin müzakereli bi sitesi yokmu diye..hocalarımızdan bu siteyi görünce artık sadakatsiz olmaz dedim : )) ama bide hizmetten vakit bulabilsek keşke : (( neyse.. vardır bundada bi hayır dimi ???
|
|
|
|
|
caty
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #171 : Temmuz 05, 2009, 05:39:01 pm » |
|
bende artık boş sitelere girmicem diye kendime söz verdiğim anda ablam bi ilahi ararken bu siteyi buldu ve ben bayıldım bu siteye Allah razı olsun çok güzel....
|
|
|
|
|
uye1
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #172 : Temmuz 11, 2009, 01:47:23 pm » |
|
arkadaşım vesılesıyle katıldım Allah hem ondan hemde sızlerden razıolsun
|
|
|
|
|
bilisimci
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #173 : Temmuz 12, 2009, 03:33:43 pm » |
|
islami yazıları araştırırken buldum siteyi iyi ki de bulmuşum tüm kardeşlerime selamlarımı sunarım!
|
|
|
|
|
Buğulu Ay
aktif okur

varlığınıza şükretmeyenleri yokluğunuzla cezalndrn
|
 |
« Yanıtla #174 : Temmuz 18, 2009, 09:08:05 pm » |
|
bende iki yıl önce islami sitelerden dini kaynaklar araştırırken buldum sadakatimizi ama göz atmıştım faydalanıp çıkmıştım. Nasip işte şimdide forumun üyelerindeniz hamdolsun 
|
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
الله هو ا لو لي
|
|
|
tatlum
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #175 : Temmuz 19, 2009, 03:16:48 pm » |
|
Ben de google bir şey araken önüme gelen sayfalardan biriydi o zaman üye olmuştum ama fazla nete girme imkanı bulamıyorum girdiğimde hep burdayım zaten 
|
İhlasında İhlas İhlası Terk Etmektir... İhlasında İhlas Görenin İhlası İhlasa Muhtaçtır
|
|
|
actionman
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #176 : Temmuz 19, 2009, 05:36:30 pm » |
|
Selamun Aleyküm..Google da Miraç kandili ile ilgili birşeyler ararken bu siteye girdim ve henüz çıkamadım. Emeğigeçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle de Miraç kandilinizmübarek olsun.
|
|
|
|
|
Buğulu Ay
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #177 : Temmuz 19, 2009, 06:24:41 pm » |
|
Selamun Aleyküm..Google da Miraç kandili ile ilgili birşeyler ararken bu siteye girdim ve henüz çıkamadım. Emeğigeçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesileyle de Miraç kandilinizmübarek olsun.
aleykümselam. sizinde kandiliniz mübarek olsun
|
الله هو ا لو لي
|
|
|
fethi
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #178 : Temmuz 24, 2009, 06:10:25 pm » |
|
Kendi forumuma dini yazılar yazıyorum.Bir konuyu google de ararken linkler içinde sadakat ismi dikkatimi çekti ilk olarak burayı tıkladım yazıyı alıntılamayınca üye olayım bari dedim. İyi de yaptım inşAllah
|
|
|
|
|
Buğulu Ay
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #179 : Temmuz 24, 2009, 08:00:13 pm » |
|
|
الله هو ا لو لي
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #180 : Ağustos 14, 2009, 11:00:38 pm » |
|
Kayıp forumun çöküşü ile defaatenlik arayış elemeleriyle mekanınızı mesken tutmuş vaziyetteyiz............ Kadim forumun inşaası süresince varlığımızı hissettirir olucağız..........
|
|
|
|
|
abid_ibad
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #181 : Ağustos 18, 2009, 02:05:43 pm » |
|
'SADAKAT' adı bile kendine çekici bence arama motorundan buldum ama çok hoşum gtdi bu site nice böyle siteler kurulur inş. hepimizin sayısı daha çok olur..  Allah burdan ayırmasın bu yoldan ne dıyelımm..
|
|
|
|
|
|
mardin
|
 |
« Yanıtla #182 : Ağustos 18, 2009, 04:47:34 pm » |
|
yeni aramıza katılan kardeşlerimize ehlen ve sehlen diyorum. hayırlara vesile olmasını diliyorum. amin
|
ibadetin eftali devamlı olanıdır.
|
|
|
abid_ibad
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #183 : Ağustos 18, 2009, 06:57:55 pm » |
|
aminn :=)
|
|
|
|
|
myenfk
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #184 : Ağustos 18, 2009, 11:51:32 pm » |
|
Uzun zamandır internette girilebilinecek düzgün bir site arıyordum. Yanlış sitelerde ahlaki açıdan bozulmaya uğradığımı farkettim. Arayış içindeydim. Google'a kelimeler yazıp sürekli bir şeyler arar olmuştum. Ve bugün sadakati düşünüyordum. Samimi bir şekilde sadık bir insan nasıl olunabilir, sadakat nasıl sağlanır diye kafa yoruyordum. Google'a sadakat yazdığımda karşıma çıkan ilk site sadakat.net'ti sitenin girişinde "Dinine sadık nesiller için" yazıyordu. Giriş cümlesinden etkilendim üye olayım islami bir platforma benziyor dedim. Sonuç olarak buradayım. İnşAllah hayırlara vesile olur.
|
İlahi bir aşktır bu şakayla karışmasın...
|
|
|
gamzelim
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #185 : Ağustos 23, 2009, 02:16:06 am » |
|
ben daha çok yeniyim.kuran ı kerim meali ararken kendimi burda buldum.Birdahada çıkamadım.aradiğim herşeyi bulabiliyorum.Allah razı olsun
|
|
|
|
|
beyaban
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #186 : Ağustos 23, 2009, 02:41:39 pm » |
|
cemaat.com sayesinde 
|
nefes alan herşey nefs sahibidir
|
|
|
sebin
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #187 : Ağustos 25, 2009, 11:08:03 pm » |
|
arapça namaz niyetlerini arıyordum sadakatten buldum ama kopyalama üye olmayanlara serbest olmadığı için üye oldum ve sadakatle tanıştım ve hayatımda gördüğüm en güzel site diyebilirim her arkadaşıma tavsiye ediyorum onlar da çok beğeniyorlar
|
EĞER BİR GÜN ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP """RABBİM BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR""" DEME DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE
|
|
|
sessizliğe suskun
Yeni üye
İnsan doğduk ama...Olabildik mi?
|
 |
« Yanıtla #188 : Eylül 02, 2009, 01:32:22 pm » |
|
zaten bi dini siteye üyeydim bankada staj yaparken bilgisayarı karıştırırken buldum daha doğrusu arama motorundan bankada sitelerin çoğu engelli bu site engelli değil 
|
Konuştuklarımdan çok sustuklarıma kulak verin, aklım sükutu sever benim....
|
|
|
itikaf
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #189 : Eylül 09, 2009, 03:55:19 am » |
|
ben kendimi ararken, önce sizleri, sonra kendimi buldum .ehli sünnetin ne anlama geldiğini bilmeden ehli sünnet olduğumu buldum.hepinizden Allah razı olsun.rabbim yar ve yardımcınız olsun.
|
|
|
|
|
daisy
daisy
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #190 : Eylül 09, 2009, 03:28:08 pm » |
|
ben sadakat sitesiyle islami web sitelerini tararken rastladım ve üye oldum. Rabbim güzel şeyler öğrenmemizi ,öğretmemizi nasip eylesin inşaAllah.
|
|
|
|
|
hizmetkarım
hizmetkarım
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #191 : Eylül 09, 2009, 10:49:41 pm » |
|
en sevdiğim ilahilerden biri ÇAĞIRIRIM EY DOST SENİ ilahisinin sözlerini ararken tevafuk oldum
|
''Bütün Dünya Benim olsa Gamım Bitmez Nedendir bu... Taa Ezelden Beri Gam Turabla Yoğrulmuş Bedendir bu... Gelen Gider Giden Gelmez iki Kapılı Handır bu... Sakın insafı Terk etme Makamı imtihandır bu!..''
|
|
|
beyda
beyda
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #192 : Eylül 10, 2009, 06:23:58 am » |
|
BEN SADAKAT I londra daki imam meselesinin videosunu izlerken gördüm ve yeni üye oldum güzel bir siteymiş
|
|
|
|
|
e_erenler
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #193 : Eylül 10, 2009, 04:10:45 pm » |
|
Facede ßi video izlemiştim videonun sonunda sitenin ismi wardı girdim cok güzeL 
|
|
|
|
|
GulCin
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #194 : Eylül 11, 2009, 05:26:09 pm » |
|
Dün üye oldum  bir soruma cevap ararken rastladım ve beğendim  İnş.. uzun zamanlar içinde birlikte oluruz 
|
|
|
|
|
oncevatan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #195 : Eylül 11, 2009, 11:45:49 pm » |
|
bende bir arkadaşımın yollamış olduğu güzel bir video nun sonunda bu adresi gördüm girmek istedim biraz da araştırınca çok güzel şeylerin olduğunu gördüm ve üyeliğimi başlattım İNŞAllah hayırlı olur hepimiz için ben üye olduğum için mutluyum siteyi kuranlardan yönetenlerden Allah razı olsun...
|
|
|
|
|
gurcu
Yeni üye
Sabr yüzü ekştmeden acıyı yudm yudm içine sindrmkt
|
 |
« Yanıtla #196 : Eylül 12, 2009, 12:11:01 am » |
|
garip oldu anlayamadım birden cıktı karşıma bir konuya bakıyodum ve megersem sadakat icinde bir hoş esintiye kapılmışşım . ne diyelim emek verenlere teskkrler daha iyi olmak için gayret ederler umarım ....
|
|
|
|
|
burakesc
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #197 : Eylül 12, 2009, 08:16:24 am » |
|
Facebook'da paylaşılan bir video'dan. '' Otobüs'ten inen bir imamın 20 kuruşu geri vermesi''. daha sonra buraya geldim 
|
|
|
|
|
wxwx1905
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #198 : Eylül 13, 2009, 02:25:53 pm » |
|
Facebook'da paylaşılan bir video'dan. '' Otobüs'ten inen bir imamın 20 kuruşu geri vermesi''. bu paylaşımla buraya buldum vesile olan arkadaşıma teşekkür ederim... 
|
Dün Dünde Kaldı Cancağızım, Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım ...
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #199 : Eylül 13, 2009, 04:12:02 pm » |
|
Facebooktan başka yerde yokmu bu mübarek video, facebooka üye olmadık olmadık şimdi bir video vesile olmasın facebooka. Başka yerde yokmu. Videonun adı tam olarak ne?
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
|