Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm; Ziyaretçi kardeşim. Ailemiz ferdiysen giriş yap. Değilsen Sadakat Ailesine 10 sn de katılabilirsin. Mart 19, 2010, 05:33:37 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....  (Okunma Sayısı 26184 defa)
Miftahulkuluub
Administrator
popüler yazar

« Yanıtla #80 : Mart 02, 2008, 11:42:41 am »

Bizlerde sizlerden memnunuz : )
Moderatöre Bildir   Logged

Ebû Hüreyre radıyallâhü anh’den:
“Bir  kimse, bir yerde gıybet edilmesine mâni olursa, Cenâb-ı Hakk, ondan yetmiş türlü âfet ve belâyı uzaklaştırır.”
BALYALI
aktif okur
**

Himmet ya Üstaz.!!

« Yanıtla #81 : Mart 02, 2008, 01:53:58 pm »

hem derslerde hem sorular olunca herseyde yardim var ... hocalarimiz sayesinde tanistik bu site ile ve birde bakdim artik ilimleri online yapacaz Bravo Aferin   Allah razi olsun ...

اترك الترك ماتركوكم
Asfa
aktif yazar

Yoℓα giя£η ∂aяa ∂üşмez...

« Yanıtla #82 : Mart 17, 2008, 08:40:04 pm »

islamiforum vesilesiyle tanıştım
amacım sadece bakıp çıkmaktı
ne bakmaymış ama
hala bitiremedim... Açık ağızlı gülümseme :D
Allah razı olsun
EEE buda sadakatin ayrıcalığı olsun artık

İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...
mustantık
aktif okur
**

« Yanıtla #83 : Mart 31, 2008, 10:14:02 pm »

İslami s,teleri araştırırken buldum ve inşaAllah buradan faydalanmaya devam. Durmak yok . . .

Sana gerekli olmayan şey hakkında konuşma. İster akıllı, ister akılsız hiç kimseyle münakaşa etme. Ve kardeşini, anılmandan hoşlandığın şeyle an.
(Abdulah ibn-i Mes’ud)
i.p.e.k
okur
*

*SaDaKaT FoRuM*

« Yanıtla #84 : Nisan 05, 2008, 02:37:21 pm »

valla doğrusunu sölemek gerekirse ben sadece siteye bakcaktım beğenirsem üye olcaktım ama sonra site ilginç geldi üyeleri,içerikleri,konuları felan .....eeee ne diyim sonrada yapıştım kaldım ekrana artık her gün giriyorum Gülen

.oOBir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar; Bir kibrit bir milyon ağaç yakar... Oo.
seLda
Yeni üye
*

« Yanıtla #85 : Nisan 10, 2008, 08:49:53 pm »

ben de bi konu araştıyodum sora bi kaç tane islami forum adresleri çıktı karşıma aradığım konu burda vardır die geldiydim ve de bilmediğim çoğu şeyi okuduum burdan sora üye oluyım dedim işte öle bn bi yazı okuyup çıkıcaktım ama rabbim bni burayla tanıştırdı her işte bi hayır vardır die boşuna dememişler .. 
EkmeL
Yeni üye
*

« Yanıtla #86 : Nisan 15, 2008, 05:33:01 pm »

...Bu siteyi tanımama canım abim vesile oldu.Sağolsun bu siteyi tanıdığım andan itibaren müptelası oldum.Çok kaliteli çağdaş hoş ve seviyeli bir site.Bu siteyle birlikte genel kültürüm müthiş şekilde arttı.Olaylara birçok farklı açıdan bakıyorum artık...Teşekkürler başta abim ve bu sitenin yapılış fikrini düşünen değerli beyinlere...

Bu saatten sonra sadece ben konuşacağım !
ruy-ı zemin
aktif yazar

HÜZÜNLÜ YILLAR....

« Yanıtla #87 : Nisan 15, 2008, 06:56:58 pm »

benim tanışmam bina kitabının musannıfı ebu cafer ahmed bin abdullah-issermari hz. hakkında teferruatlı bilgi toplamak için googleye aratma yaptırmıştım. baktım sadakatislamiforum yazıyor. bi bakalım ne kadar sadıklarmış diye tıkladım. hala mausu elimden bırakamadım. hazırlayan kardeşlerimizden Allah razı ve memnun olsun.

پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد
korkmaz
Yeni üye
*

« Yanıtla #88 : Mayıs 15, 2008, 12:57:19 am »

Buranin adresini  banada bir ilmiyeden hoca efendi verdi., gerci  ben  tam bir kitap okuma hasdasiyim, Bu sitenin özelligi  ve güzelligi  basda ehli sünnet akaidelerine uygun olmasindandir, gerci  yazarlar icinde   bazi kitaplarda tercüme hatasi cok var, bu ya gözden kacmis yada tam incelenememis olmasindan sanirim. Lütfen daha cok  inceliyerek bu kitaplari siteye kayit edin. Burada mevzu olan itikat amel iman islam din sevap alma oldugu gibi  günaha girmede vardir dikkatinizi  cekerim  arkadaslara kolay gelsin diyerek saygi  sevgi ve hörmetle
seydanur
Yeni üye
*

« Yanıtla #89 : Temmuz 15, 2008, 04:56:07 pm »

o1))Allah razi olsun. Cok güzel bir Forum Hazirlanisininz Buyrun efendim
ihvan
popüler yazar

« Yanıtla #90 : Temmuz 15, 2008, 06:47:59 pm »

uzun yıllar oldu,üyeliğim yeni.forum mükemmel.zannedersem bir ara uzun zaman kapalı kaldı.öyle hatırlıyorum.
akyol
Yeni üye
*

« Yanıtla #91 : Ağustos 17, 2008, 10:09:56 pm »

selamun aleyküm arkadaslar.bende nette gezinirken tevafuk eseri gördüm.ve tereddüt etmeden üye oldum.cok güzel bi site.emegi gecen tüm arkadasların eline ve yüregine saglık.  Gülen
irem
Yeni üye
*

« Yanıtla #92 : Ağustos 20, 2008, 04:45:49 am »

nette dolasıyodum...tevafuk eseri görüdüm.gercekten cok güzel bi site.emegi gecenlerin elerine ve yüregine saglık
yamakasi
Yeni üye
*

« Yanıtla #93 : Eylül 19, 2008, 05:30:06 pm »

manidar sözleri araştırıyordum veeeee karşıma bu site çıktı, iyiki çıkmış. emegi geçen herkese= sükran cezilen RADIYAllahUANHUM

VESSELAM..........

ben buralardan gider oldum
kalanlara selam olsun......
fat-oğlu
Yeni üye
*

« Yanıtla #94 : Eylül 19, 2008, 10:25:44 pm »

bu siteye tevafuk 'aşr-ı şerifler' isimli kelimlerle googleden arama yaparken oldu. gerçekten çok güzel bir site. Allah (C.C), emeği geçenlerden razı olsun. teşekkürler. en çok da etkiletyen "ehl-i sünnet" ibaresi oldu. bu arada ben foto ekleyemedim yardımcı olur musunuz.?
ispençiyari
Yeni üye
*

« Yanıtla #95 : Ekim 20, 2008, 10:11:35 pm »

Google de " turkiyede neler oluyor" aramsı yaptım. 2. sırada burası cıktı Göz kırpma)

Daha yeni üye oldum, google sayafası hala acık buyurun :

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Google'a sorulabilecek en son soru bence Göz kırpma)
ikra03
Yeni üye
*

« Yanıtla #96 : Ekim 28, 2008, 09:29:22 pm »

bende bir konu üzerine araştırma yaparken ilk bu site çıktı ve ogünden beri takip ediyordum..

emeği gecenlerden Allah razı olsun çok güzel ve kaliteli bir site..
üyeliğim yeni ..nasıp işte...
Fatihan
Administrator
popüler yazar

Milimi milimine Ehli sünnet...

« Yanıtla #97 : Ekim 28, 2008, 09:59:56 pm »

Google de " turkiyede neler oluyor" aramsı yaptım. 2. sırada burası cıktı Göz kırpma)

Daha yeni üye oldum, google sayafası hala acık buyurun :

Google'a sorulabilecek en son soru bence Göz kırpma)

bu baya iyiymiş..

'Ene, ene, ene' diyen kaybetti!

www.evlilikmektebi.com
istikamet şehadet
..
araştırmacı

« Yanıtla #98 : Ekim 29, 2008, 12:24:03 pm »

pek hatırlamıyorum ama öyle araştırma yaparken buldum ama sonra kapattığımda sadakat olduğu aklımdan gitti Hımm bi düşünelim bakalım düşündüm  bir hafta nerdeyse aklıma gelmedi bilgisayarın başına oturup sadakati arıyodum sonunda nasıl bulduysam buldum bırakmayada niyetim yok herkeze tavsiye ederim  Saygılarrrr efenim Saygılarrrr efenim teşekkürler

<..beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz..>
pare
Yeni üye
*

« Yanıtla #99 : Ekim 29, 2008, 01:07:55 pm »

googleden islami forum siteleri yazdım sadakat forum çıktı içeriği çok olduğu için hoşuma gitti ne ararsan var

bu arada az önce üye oldum kimse hayırlı olsun demedi
ENE 67
araştırmacı

« Yanıtla #100 : Ekim 29, 2008, 03:16:52 pm »

Bende arkadasimin tavsiyesiyle üye oldum.Cok hosuma gitti,gercekden cok faydali bir site.Hazirlayanlardan Allah razi olsun. Açık ağızlı gülümseme :D

SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana
islam
Yeni üye
*

« Yanıtla #101 : Ekim 29, 2008, 06:41:55 pm »

bende  islami siteleri gezerken rastladım  ama çok memnunum Allah razı olsun
lalegül
araştırmacı

« Yanıtla #102 : Aralık 30, 2008, 02:34:29 am »

Nette dolaşırken, tamamen tevafuk oldu.

Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)
Günbatımı
popüler yazar

Görelim Mevlâ'm neyler, neylerse güzel eyler...

« Yanıtla #103 : Aralık 30, 2008, 10:11:26 am »

Yaklaşık 2,5 yıl önce, googlede birşey ararken rastladım. "Dinine sadık nesiller!" sloganı çok ilgimi çekti... Emin değilim ama sanırım o zaman forum yoktu sitede, varsa da ben farketmedim.

Sitenin içeriğini çok beğendim. Arada bir giriyordum. Sonra forum açıldığını farkettim ve "Amaan, boşver! Forum da neymiş?" diye düşündüm. Bundan yaklaşık 1 yıl sonra da üye oldum veee... İşte burdayım!  Açık ağızlı gülümseme :D

Bu siteden başka hiçbir forumda yer almıyorum. Normalde gerek de duymam. Aslında sanal sohbetlere karşıyımdır. Ama seviyeli ve İslami unsurlar gözetilerek yapılınca, yararlı paylaşımlar da olunca fazla itici gelmedi bana.

Site gerçekten çok güzel. Birçok kişiye tavsiye ettim. Gerçekten bazen "Nerden üye oldum?!." da diyorum. "Bir giren pişman, bir girmeyen!" desem yeridir hani... Bağımlılık yapıyor. Sanal alemi de bu site sayesinde daha iyi tanımış oldum.

Hazırlayan ve emeği geçenlerden Allah c.c. razı olsun. Daima güzel ve yararlı paylaşımlar dileğiyle... Saygılarrrr efenim

SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL; SENİN BİLDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
uzgun
okur
*

« Yanıtla #104 : Ocak 30, 2009, 12:37:57 pm »

ben bu siteyi rufai tarikatıyla ilgili araştırma yaparken buldum .ilk önce içerigini merak ettigim için girdimiyikide formu doldurup üye olmuşşumgerçi ben yeni üye oldugum için tam olarak her yerini okuyamadım.ama çok güzel bir site özellikle benim için çok faydalı.buraya girdigim zaman kendimi dini konularda şarj oluyo gibi hissediyorum Allah razı olsun bu sitede emegi geçenlerden....birde sordugum sorulara cevap verilse daha çok memnun olucam ama olsun Allah hepinizden razı olsun.dua ile kalın
ene dost
yazar

Mira'nın ŞuAsı

« Yanıtla #105 : Ocak 30, 2009, 03:29:40 pm »

Araştırma yaparken tevafuk eseri tanıştım, sonra alışkanlığım oldu...
Emeği geçenlerden Hak Teala razı olsun Gülen

Sevmek edeptir... Edep ise sevmeye sebeptir...
ümmid-i visâl
Yeni üye
*

« Yanıtla #106 : Ocak 31, 2009, 04:35:40 pm »

selamun aleykum hatırlamıyorum:)Ama arama motorundan yolum düştü buraya.:)Uzun süredir yoktum gerçi yaklaşık 2senedir.Selametle
SERAHSİ-HÂCE
Yeni üye
*

« Yanıtla #107 : Ocak 31, 2009, 11:49:50 pm »

Bu form’a ilk mesajımı yazarken ifade ettiğim gibi emâli metni ararken buldum.Üye sayısını da fazlaca bulmam siteye girmeme bir vesile oldu ve anladığım kadarıyla medrese kökenli üye ve sorumluları müşahede ettiğim de sadece bu sitede güzel hizmetler de bulunmayı düşündüm.Ama nedense bunca üye sayısına rağmen katılımın az olmasını garipsedim.Hattı zatında derinlemesine  araştırma yapmayı ve bunu seve seve paylaşmayı seven birisi olarak paylaşım noktasında sıkıntılar yaşıyorum desem yanlış olmaz herhalde.. sanki bu sezgilerim “umduğumu bulamadığım” sözünü çağrıştıyor.Böyle demek bana ve buradaki sadakat formun yetkili ve üyelerine cidden ağır gelir.Ama inanın aradığımı burada bulmak için ve bildiklerimizi burada paylaşmak için bir serzenişte bulunmam sizi rahatsız etmesin.Hatalarımı iyi niyetime ve samimi davranışıma veriniz.
Bu formda emekleri geçen tüm sadakat kardeşlerimizin sa’ylerini meşkur amellerinin makbul olmasını rabbimden niyaz ediyorum.SELAM VE DUA İLE[/b][/i]
osmanli
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #108 : Şubat 01, 2009, 12:25:57 am »

bende bır hocamız aracalığı ile tanıştım emeyi gecenlerden Allah razı olsun

miftahulkulub  kim ?  bır kardesimız olabilir ama bıraz kalemde eksıtmış

Hihhihhii Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Hadi bakalım, bil de görelim

Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat.
O'nun(sav) yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle
İsra
Moderatör
popüler yazar

« Yanıtla #109 : Şubat 01, 2009, 01:24:25 am »

İlk başta nasıl tanıştığımı yazmıştım ama sadece özetiydi  Çok masumum çook

Neti daha önceleri sadece konu araştırmak vb. şeylerin için kullanırdım.Bazen konu araştırırken forumları görürdüm ama hiç ilgimi çekmezlerdi.

Bir gün hem içeriği hemde tasarımı çok güzel olan bir site buldum.Bir kaç defa o siteye girdim derken forumu olduğunu gördüm tıkladım ve karşıma sadakat çıktı.Önce şöyle bir gözattım ve çıktım.Daha sonra sadakati o zamanlar çok sık girdiğim  islamüstündür sitesinin dost siteler arasında gördüm yine bir göz atıp çıktım.En son girişimde linke tıklayıp sadakate üye oldum.Ve 4 yıldır burdayım bir daha da kopamadım Çok masumum çook

Forum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız
gurbetci
aktif okur
**

« Yanıtla #110 : Şubat 01, 2009, 01:32:23 am »

ben de bir  muhabbet ettigim bir hemserim vardi onun sayesine tanistim  Allah razi olsun bu günlere getirenlere zahmetini cekenlere

llahi seven bir Kalp  bu yolda yorulmayida sever
Tesniye
araştırmacı

Nişan aldık yıldızları..

« Yanıtla #111 : Şubat 01, 2009, 01:52:49 am »

Bu form’a ilk mesajımı yazarken ifade ettiğim gibi emâli metni ararken buldum.Üye sayısını da fazlaca bulmam siteye girmeme bir vesile oldu ve anladığım kadarıyla medrese kökenli üye ve sorumluları müşahede ettiğim de sadece bu sitede güzel hizmetler de bulunmayı düşündüm.Ama nedense bunca üye sayısına rağmen katılımın az olmasını garipsedim.Hattı zatında derinlemesine  araştırma yapmayı ve bunu seve seve paylaşmayı seven birisi olarak paylaşım noktasında sıkıntılar yaşıyorum desem yanlış olmaz herhalde.. sanki bu sezgilerim “umduğumu bulamadığım” sözünü çağrıştıyor.Böyle demek bana ve buradaki sadakat formun yetkili ve üyelerine cidden ağır gelir.Ama inanın aradığımı burada bulmak için ve bildiklerimizi burada paylaşmak için bir serzenişte bulunmam sizi rahatsız etmesin.Hatalarımı iyi niyetime ve samimi davranışıma veriniz.
Bu formda emekleri geçen tüm sadakat kardeşlerimizin sa’ylerini meşkur amellerinin makbul olmasını rabbimden niyaz ediyorum.SELAM VE DUA İLE[/b][/i]

Hadi canım sende fazla mütevazisin bu konuda. İslami forumlardan çoğu binin üzerinde üyeye sahip. Kaç tanesine günde 500 üye giriyor. Bak bir islami forumda 98 bin üye var. Yani Sadakat Forumun yaklaşık 12 katı fazla üyesi. Günde kaç kişi giriyor peki?
En fazla 400-500 kişi.
Sadakat forumun 8.000 üyesi var. Bu gün giren üye sayısı 133. Ki sadadakatte tüm bölümler ziyaretçilere açık. Maksat üye sayısını artırmak olsaydı daha farklı olurdu.

Bu site 5 yıllık bir site. 5 yıl önce ve geçen yıllarda üye olan birilerinin hala sitede olmasını beklemek abes olsa gerek. Hepimiz sosyal bir çevrede yaşıyoruz. Kimimiz evlendi kimimiz köye öğretmen gitti ya da kimimizin evinde internet yok. Ama hepimizin gönlünde Sadakat sevgisi var. Yani 5 yıl sonra girsekte Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.sadakat.net
ismi hala aklımızda? Önemli olan da bu değil midir?

Sadakatı uzun zamandır takip ediyorum. Son zamanlarda çıkışa geçti. Önceden günde 3, 5 kişi üye olurken şu anda 50 li rakamlardan bahsediyor istatistik.

Bir de şöyle düşünüyorum ben. Kemiyetten daha çok keyfiyet önemli. Sadakatte evet, senin düşündüğün mana da, düz mantıkta fazla üye olan yok ama burada bir ruh var. Hakikaten tekamül etmiş bir çok hocalar var. Ehli ilim var. Küçüklerimiz de onların olgunluğu ile kendilerini yetiştirme fırsatı buluyorlar. Sair forumlarda belki yüzlerce üye var siteye giren ama dediğim gibi kaç tanesi bu şekilde?

Gerçekten internette gerek itikadına, gerek yöneticilerin niyetlerine gerekse üyelerin samimiliğine güvendiğim (host meseleleri hariç ; ) ), gönül rahatlığı ile takip ettiğim tek sitedir Sadakat. Bir iki tane daha var ama onlar da bazı hataları nedeniyle soğutuyorlar kendilerinden.

İmam
kocamadı ki?

Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de
Fatihan
Administrator
popüler yazar

Milimi milimine Ehli sünnet...

« Yanıtla #112 : Şubat 01, 2009, 03:26:52 am »

Herşey bir mail trafiği ve ardından msn konuşması ile başlamıştı.Tahsil yıllarımın son zamanları idi.Şunu şunu yapamıyoruz dediğim zaman Hancı adminimiz vermişti sadakatin adresini.İlk zamanlar çok sık giremesem de unutmadım adını.Hatta üyelerden imtihanlar için toplu dua istediğimi hatırlıyorum.

Daha sonra Miftah bir yemek ısmarladı tadı damağımda kalınca ayrılamadık Sadakatten Gülen

'Ene, ene, ene' diyen kaybetti!

www.evlilikmektebi.com
sessizliğim
aktif okur
**

« Yanıtla #113 : Şubat 02, 2009, 11:02:19 am »

bir blog sayfasında geziniyordum geçenlerde. Linki görüp biraz gezindim forumda. öncelikle ismi dikkatimi çekti. ee malum bu devirde her konuda sadakat arka planlara atılmaya başladı maalesef.
sadık kalabilmek umuduyla...

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı,
Belli ki yakınımız yoktur Allah’tan gayrı.
ihvan
popüler yazar

« Yanıtla #114 : Şubat 02, 2009, 04:26:08 pm »

emeği geçenlerden huda razı olsun,kendimize yakını bulmak hep kolaydır.
uzgun
okur
*

« Yanıtla #115 : Şubat 05, 2009, 03:29:03 pm »

emegi geçen herkezden Allah razı olsun
ezelim
Yeni üye
*

« Yanıtla #116 : Şubat 15, 2009, 09:57:29 pm »

islami site arıyodum tesadüf burayı gördüm üye oldum daha dün aydınlatırsanız sevinirim hiç bi yerini bilmiyorum
gülbahçesi
Yeni üye
*

« Yanıtla #117 : Şubat 17, 2009, 08:47:33 pm »

Selam bende beni celbeden yönüyle üye oldum ama bu pek kolay olmadı. Sanırım ayrılmakta zor olacak emeği geçen herkese teşekkür ederim....
kuruhüyük
Yeni üye
*

« Yanıtla #118 : Şubat 18, 2009, 01:08:27 am »

Esselamüaleyküm.yukarıda bir kardeşimiz,bana kimse hoş geldin demedi yollu serzenişte bulunmuş bendenizde cevaben diyorumki,hoş geldiniz kardeş,sefalar getirdiniz açık yürekliliğinizden memnuniyetimizi belirtiyoruz,ben hakirde yeni üyeyim ama hoş geldin diyenler oldu berhüdar olsunlar kuruhüyük.
beyaz yolcu
Yeni üye
*

« Yanıtla #119 : Şubat 18, 2009, 01:30:09 am »

bende milli görüş .biz den tanıdım  bu siteyi
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
www.sadakat.net ŞİİR telecafe 21 5603 Son Mesaj Şubat 24, 2010, 05:36:40 pm
Gönderen: tefhim
Sadakat! EDEBİYAT turab 2 864 Son Mesaj Nisan 24, 2009, 01:33:43 am
Gönderen: esgar34
Sadakat Medresesi [Sadakat Özel] SADAKAT ÖZEL Ay Işığı 5 418 Son Mesaj Aralık 11, 2009, 05:55:22 pm
Gönderen: kbra
Sadakat Ailesinin Kurban Bayramını Tebrik Ederiz [Sadakat Özel] SADAKAT ÖZEL SadakatNet 9 382 Son Mesaj Kasım 28, 2009, 01:17:59 am
Gönderen: Hâsıl-ı Kelam
sadakat EDEBİYAT insirah 4 311 Son Mesaj Aralık 11, 2009, 11:40:11 pm
Gönderen: insirah
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM