Sadakat İslamî Forum

*
Selamün Aleyküm ya, Ziyaretçi. Bi zahmet üyemiz isen giriş yap üyemiz değilsen üyemiz oluver. Kasım 22, 2008, 12:09:35 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: A.Hamid Han hz.lerinin ahraz bir cocuk ile arasındaki hadiseyi bilen var mı?  (Okunma Sayısı 341 defa)
BT 857
okur
*

« : Ağustos 25, 2008, 11:14:45 ÖS »

selamün aleykm....ilk defa yaziyorum.
Benim bir sorum olacak hemen ona gecmek istiyorum.

Abdülhamid han hz.lerinin ahraz bir cocuk ile basindan gecmis bir hadise var.. hikayeyi biliyorum fakat ben tam metnini istiyorum...muhakkak bilen birileri vardir lütfen yardimci olursaniz sevinirim...cok aradim ama birtürlü elime gecmedi..sadakat vesilesi ile elime gececegine inaniyorum...tesekkürler
Moderatöre Bildir   Logged
ihvan
yazar

« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2008, 09:57:58 ÖÖ »

hikayeyyi biraz açsaydın kardeşim .abdul hamit han hz hakkında okadar çok kitap okudum ne demek ist...ediğini ben anlayamadım........
BT 857
okur
*

« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2008, 06:35:30 ÖS »

benim okudugum kitaplardada yok...sadece bir kasetten dinlemisdim..$öyleki ahraz(dilsiz) bir cocUk  uzun bir müddet konusamiyor ailesi tam ümidini yitirmisken komsusu padisahdan dua isteyin diyor.bu tavsiye üzere padisahin arabasinin önüne güclükle atlayip dua isterler.padisah dua eder etmez cocuk konusmaya baslar....bazi yayinevinin kasetlerine baktim bir netice alamadim...yinede tesekür ederim.   
ihvan
yazar

« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2008, 04:19:11 ÖS »

buradan yeni okudum böyle bir hadiseyi...bu büyük padişahımız hakkındaki herşey yazılı kayıtlara geçmeye bilir.......abdulhamid han hz. hakkında bazı malumatlar var.dilden dile geçen.kitaplarda olmayan..şunu söylesem yanlış olmaz galiba  o bir veli kişiydi,bu tip hadiseler olmuştur,mümkindir..aciane böyle düşünürüm.
BT 857
okur
*

« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2008, 12:24:00 ÖÖ »

tesekkurler
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Bilen Var mi?? BİLGİSAYAR VE İNTERNET senpai 7 1003 Son Mesaj Nisan 24, 2005, 04:57:15 ÖS
Gönderen: emirhan
Fatih ile Napolyon arasındaki fark TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ zaman_1453 1 301 Son Mesaj Ekim 31, 2005, 11:38:59 ÖS
Gönderen: GEZGİN
Borsa v. b gibi mali yatırım araçları ile ilgilenmenin bir mahzuru var mı? İSLAMİ SORULARINIZ VE CEVAPLARI fatihan 6 522 Son Mesaj Şubat 02, 2006, 11:34:12 ÖS
Gönderen: GEZGİN
Yavuz Sultan Selim Han H.Z.'lerinin tek küpesi TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ Nefer 3 548 Son Mesaj Ağustos 15, 2008, 04:57:43 ÖÖ
Gönderen: Eymen
Anne ile Baba Arasındaki Fark :) MİZAH KÖŞEMİZ Himmet 3 115 Son Mesaj Dün 06:17:25 ÖS
Gönderen: duha

Forumumuzda "özel mesajlar" yöneticilerimiz tarafından amacı dışında (şeri şerife muhalif) kullananları tesbit amacı ile incelenmektedir!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Sadakat İslami Forumları 2004-2008
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM