|
SadakatNet
|
 |
« : Mart 03, 2009, 02:31:30 am » |
|
Sayın Üyelerimiz! "Sadakat Yıldızları" filmimiz üyelerimizin mesajlarıyla yazılan senaryo sonucu meydana gelmistir. Rol alan ünlü oyuncularımıza tesekkür ederiz.
Bu film 160cm. kısa metrajlı olarak SadakatNet Prodüksüyon Stüdyoları'nda hazırlanmıstır. Ayrıca sinemaskop olup sagdan ve soldan kesintili, yukardan asagıya dogru, soldan saga izlenmelidir. Tam ekran yapmak için alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız. Rol alan üyelerimizin kendilerini kolayca tanıyabilmeleri için film karelerine nickleri not düsülmüstür. Filmin sonunda "ben bu cümleyi nerede soyledim" kaynakcasından mesajlarınıza ulasabilirsiniz.
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
SadakatNet
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2009, 02:32:50 am » |
|
I. Bölüm
Sadakat.Net 5 yıldır hiç değişmeyen çizgisi ve kalitesi ile gün geçtikçe yükselmeye devam ediyordu. Bu başarıyı çekemeyenler de olacaktı elbet. Dreamhost gibi...
Dreamhost adeta saldırgan bir kaplan edasıyla bu yükselişe diş biliyor ve umulmadık yöntemlerle sadakat üzerinde baskı kurmaya çalışıyordu. Onun gibi güçlü birine karşı çok planlı hareket etmek lazımdı. Mitahulkuluub düşünceliydi. Uzun, meşakkatli, zaman ve sorumluluk gerektiren host-eş değiştirme kararıyla karşı karşıyaydı, ayrıca yoğurdu üfleyerek yemeliydi. Üyeler sık sık şikayet etmeye başlamışlardı bile.
Devam edecek... Hem de hemen..
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
SadakatNet
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2009, 02:36:33 am » |
|
II. Bölüm
Üyeler kendi aralarında sohbet ederlerken Dreamhost planlarını uygulamaya devam ediyordu.
Sitede sık sık tıklanan başlıklar "404 Internal Server Error" sayfalarıyla çarpışıyordu. İşte bu çarpışma sırasında meydana gelen statik elektrik akımı, dayanılmaz sadakat ayrılığı ile birleşerek üyelerin ince telli sinir uçlarında negatif etki yapıyordu. Bu şiddetli etki yaşanırken yılın avatar adayı seçilen keçi de kafaları iyice karıştırmıştı.
-Son- WWW.SADAKAT.NET
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
SadakatNet
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2009, 02:37:20 am » |
|
"Ben bunu nerede söyledim?" kaynakçası:
I. BölümMiftahulkuluub > Biraz bekleyelim..sonra biraz daha bekleyelim.. günbatımı > Birkaç gündür sitede sorunlar var, pencereler açılmıyor ??müteallim > Bizde problem yok, çok rahatız kardeşimosmanlı > Miftahulkuluub, sadakat bizi çekemiyor günahımızdan mı ki?Miftahulkuluub > Bizim herhangi bir dahlü tesirimizden naşi bir problem değilTuğra > Sağlık,Porselentarihman > İnsanın bunları görünce evdeki bütün porselenleri kırıp, bunlardan yapası geliyor duha > Yetişkinlikten istifa ediyorumfatihan > Iqmuz düşük filan çıkarsa yazmayın yani ankebut-57 > Yani.Sonra yıllık Sadakat Kitabı'na kapak oluruzUludag > İnsAllah beni kimse secmez. Forumun Şabani olmak istemem Tesniye > Ergenekon Dosyasıihvan > Tesniye sen bittinMinare > Biz google' ı kendimize köle yapacağız kiracül > Basganim, emperyalist bi giprasma mi var sanki?Minare > Ben kafayı yedim galiba...Uludag > forumda tellallık yapıp teşhir eden böyle olurfatihan > Kıskanıyorum doğrusuII. Bölümosmanlı > sadakatsiz birakmayin kardesim, kulaklarini cekinde bir daha bizi terk etmesin racül > Siddetin dozajini biraz azaltamaz miyiz?Görüntüler bana rutubeti cagristirdi..Tesniye > Yok böyle bir şey.10 bine yakın üyesi olan bir site.Ve yılın avatarı vesikalık bir keçi kafasımüteallim > Oylar keciye gitti, tebrik ederiz kafayi sallamaya devam edinizEn ünlü keçi > Ey Hocalarım,bırakın hoplayıp zıplayayım. Yoruldum kelime çekmekten, küfelilerle atışmaktan, Sakalda bırakmadınız zaten! Tesniye > 40 litre sütün akıbeti..Miftahulkuluub > Bu sadakat ergenekon dosyası kapandı, mizah mı zannediyorsunuz. Neler dönüyor ortada neler.ruy-ı zemin > Bu işe duha ile fatihan da karıştıysa, çok kelleler gidecek desenize.osmanli > Yaw aksam yorgunlugum gitti uykum kactimüteallim > Bendenizde agir agir fatiha okumaya hazirlaniyorum heppiniz öleceksiniz ve hatimlere muhtac olacaksiniz İsra > Forum KurallarıLika > Bini de gelse sadakat yine tek yürek dimdik ayaktadır günbatımı > "kopyala veya kes-yapıştır"enfa > Akıl bulandırıyorlar...Evfacan > her yigit yapamazkartopu olsada bi atsam.fatihan > Çok şükürTuğra > Kapımızda ne yazıyor bakın bakalımmüteallim > Nazar deydireceksiniz tü tü tüMiftahulkuluub > Ezeli sırları...
|
Sadakat Yönetim Kurulu
|
|
|
|
Lika
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2009, 03:17:17 am » |
|
Merakla beklediğim flimi nihayet izleme imkanı buldum. Tebrikler SadakatNet Prodüksüyon  Flimde belirttiğim cümlelerim bugün daha bir anlam buldu. 5. yılında Sadakat yine tek yürek, Allah'ın izni ile yine yolundan taviz vermeden ayakta. Bu birlik oldukça, İnşaAllah daha nice güzel prodüksüyonlarda birlikte olmak duası ile. Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyoruz. 
|
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2009, 04:23:40 am » |
|
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş  Ellerinize ve emeklerinize sağlık
|
|
|
|
neyzen.lal
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2009, 10:48:53 am » |
|
hepimiz sadakatliyiz.....
|
Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2009, 10:56:22 am » |
|
Emeğinize sağlık, yine çok ince noktalar yakalamışsınız... 
|
Dilin hıfz eyle, gıybet etme ey yâr, Ve yıkma bir gönül bir sözle zinhâr, Sen etme sırr-ı nâsı nâsa izhâr, GÜLEÇ YÜZLÜ, GÜZEL SÖZLÜ OL EY CÂN!
|
|
|
|
feyiz
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2009, 11:05:50 am » |
|
şükür kavuşturana...hakikaten güzel olmuş,emeğinize sağlık arkadaşlar,daha nicelerini bekliyoruz inşaAllah...
|
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".
|
|
|
|
Uludag
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2009, 11:15:21 am » |
|
İyi çalışma 
|
|
|
|
|
|
Evfacan
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2009, 05:03:16 pm » |
|
Bravo....
|
Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur
|
|
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2009, 09:18:37 pm » |
|
Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyoruz. 5. yil filmi harika olmus. 
|
|
|
|
Mezher
aktif okur

|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2009, 09:34:40 pm » |
|
İyi çalışma emeği geçenlerin ellerine ve akıllarına sağlık. 
|
|
|
|
|
ikra03
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2009, 10:01:07 pm » |
|
çok güzel gerçekten
emeklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
enfa
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2009, 10:17:08 pm » |
|
Her dalda oscara layık olmuş 
|
Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!
|
|
|
|
racül
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2009, 01:06:33 am » |
|
Bu sitede sitenin kapisina koydugu senzorun kablosunun ucunu kulagina baglayarak uyuyan birileri var galiba. Kapidan iceri bir hayal girse, kayda geciyorlar...
|
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben. Theodor Heuss ehemaliger Bundespräsident
|
|
|
|
narçiçeği
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2009, 01:08:07 am » |
|
tebrikler  harika bir çalışma olmuş emeklerinize ,akıllarınıza sağlık .... zm2))
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
Gül_Sultan
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 04, 2009, 04:31:01 pm » |
|
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş  Ellerinize ve emeklerinize sağlık
|
İnsanların sevgisini kazanmak aklın yarısı, güzel soru sormak ilmin yarısı, güzel idare etmek geçimin yarısıdır.
Hz. Ömer (r.a.)
|
|
|
mütevazi
okur
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 04, 2009, 09:23:42 pm » |
|
güzel olmus seyretmeye deger.
|
|
|
|
|
|
Nakkaş
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 05, 2009, 01:05:25 am » |
|
Sadakat Yıldızlarını tebrik ederiz, rollerini çok başalı oynamışlar. 
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 05, 2009, 10:10:50 am » |
|
teşekkürler gayet veciz olmuş,tesniyeyi bitirdik lakin SADAKAT a durmak yok,zirveye devam.
|
|
|
|
|
ke68
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 06, 2009, 11:49:24 pm » |
|
çok güzel teşekkürler
|
|
|
|
|
|
MAVERA02
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2009, 04:33:36 pm » |
|
Ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş
|
Doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni Eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni
|
|
|
|
ay-yüzlüm
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 21, 2009, 11:57:55 pm » |
|
Ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş
|
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider. Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider. Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye, Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.
|
|
|
cennet_nuru
cennet_nuru
okur
LA İLAHE İLLAllah MUHAMMEDUR RASULULLAH
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 23, 2009, 08:39:19 pm » |
|
Arkadaşlar gerçektn çok güzel...elinize emeğinize sağlık gün geçtikçe dahada çok sewiorm bu sitei ve hepinizi aranıza yeni katılmama rağmen çok çabuk alışmaa başladım Allah hepinizden razı olsn
|
Ya RABB'im SENden başka hiçbirşeyi olmayan bizler SENden başka herşeyi olanlardan sana sığınırız bizleri bizsiz bırak ama SENsiz bırakma!!!!((AMİN)))
|
|
|
|
müteallim
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 23, 2009, 11:55:15 pm » |
|
böyle sicak yuva bulamazsiniz net ortaminda birde ehli sünnet müntesiplerinin bulundugu site olunca dahada güzel her sey.
|
|
|
|
adilcevaz
aktif okur

susukunlugum asaletimdendir.
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 25, 2009, 07:23:42 pm » |
|
çok güzeldi.elinize emeginize saglık.
|
Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu Terk etme insafı makamı imtihandır bu Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!
|
|
|
|
ENE 67
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 26, 2009, 05:53:54 pm » |
|
Hazirlayan cok güzel hazirlamis,emegine saglik 
|
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR HZ.Mevlana
|
|
|
|
Himmet
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 27, 2009, 09:59:52 pm » |
|
Çok hoş olmuş.Hazırlayanların ellerine sağlık.Akşam akşam gülmekten kalbime sancı girdi yahu.Film biraz daha devam etse idi sekteye uğracaktı.
|
Zatının, Sıfatının,Esmasının, Efalinin hudutsuzluğunca Şükürler olsun Ya RABBİİM..
|
|
|
turkoglu
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2009, 07:23:07 pm » |
|
tebrikler.. cok güzel bir çalışma olmuş..
|
"Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz..."
|
|
|
zkupeli
zkupeli
Yeni üye
____inna lillahi ve inna ileyhi raciun____
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 23, 2009, 11:06:50 pm » |
|
tebrikler.. cok güzel bir çalışma olmuş..
katılıyorum  :D
|
...Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz...
|
|
|
|
Budak
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 02, 2009, 10:37:36 pm » |
|
Ellerinize sağlık beyenerek okuduk.
|
|
|
|
|
|
fasulye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 02, 2009, 11:06:22 pm » |
|
Rencid rencid rencide olduk.. hep aynı isimlerde çalışma yapılmış. içerlenerek okuduk.
|
|
|
|
|
aydeniz
aydeniz
araştırmacı

Hakka kul olmak
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 03, 2009, 11:30:56 am » |
|
güzel bir çalışma,emeği geçenlere teşekkürler. 
|
Dervişlik baştadır, taçta değildir Kızdırmak oddadır (ateştedir), sacda değildir Eğer bir mümin kalbin kırarsan Hakka eyledin secde değildir. Ararsan Mevla'yı kendinde ara Kudus'te, Mekke'de, Hac'da değildir. Yunus Emre
|
|
|
|
azizistanbul
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 03, 2009, 12:29:12 pm » |
|
Rencid rencid rencide olduk.. hep aynı isimlerde çalışma yapılmış. içerlenerek okuduk.
katılıyorum
|
|
|
|
|
Kabristan
okur
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 03, 2009, 02:04:11 pm » |
|
Sadakat de film de varmış ..  güzel olmuş keçi hikayeye daha bir anlam katmış devamını bekliyoruz inş
|
Kabristan etrafında kara taştan bir duvar. Duvar dışında kalan mahpuslara haber var..
|
|
|
|
insirah
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 05, 2010, 11:14:14 pm » |
|
emeği geçenleri tebrik ederim:)güzel bi film olmuş:)
|
...Ölümü özüne sevdir. Nasıl olsa gelecek...
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . . ! Hz Mevlana
|
|
|
|
Günbatımı
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 06, 2010, 11:33:36 am » |
|
Tekrar bir göz attım, İsra ne kadar sevimli, masum...  Rolüyle çok bağdaşmış!  Tekrar tebrikler...
|
Dilin hıfz eyle, gıybet etme ey yâr, Ve yıkma bir gönül bir sözle zinhâr, Sen etme sırr-ı nâsı nâsa izhâr, GÜLEÇ YÜZLÜ, GÜZEL SÖZLÜ OL EY CÂN!
|
|
|
|
İsra
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 06, 2010, 11:38:41 am » |
|
|
|
|